- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
oturur dedğim buydu canım yıkandıkça karşııyomu noluyosa rengide röfleleri de doğallaşıyor. bence bisüre bişey yapma acil boyatıp kapatcak kadar kötü dğeil hatta kötü değilçizgilikler yıkadıkca zamanla geçio canım yanan saç bakımda yapsan çok fazla güçlenemio kestirebildigin kadar kestir bence...bende saçlarımı röfle yaptırınca malesef dayanamıo aynen lastik gibi oluyor tahmin edebiliyorum...
evet işte alacalı oldu,
yasyas ya altı turuncumsu bir renk üstü platin çizgi çizgi ben desen ölü gibi oldum,
oturur dediğin renklermi koyulaşacak,
tekrar boyama gibi bir şansım ve cesaretimde yok resmen 3 paket saçlarla birlikte kuaförün elinde kaldı
Keşke röfleni atacağı markayı sorsaydın ben kendim yapıyorum hemde kaç kere koparamadım nasıl beceriyorlqar anlamıyorum...evet işte alacalı oldu,
yasyas ya altı turuncumsu bir renk üstü platin çizgi çizgi ben desen ölü gibi oldum,
oturur dediğin renklermi koyulaşacak,
tekrar boyama gibi bir şansım ve cesaretimde yok resmen 3 paket saçlarla birlikte kuaförün elinde kaldı
tatlım bana kuaförüm dediki saç boyamak saçı yakmaz dedi açmak yakar dedi.beğenmediysen kahve tonunda bi renk al ve boya derim ben hiiiçte bişey olmas ben 4 kere üstsüte saçımı boyadğımı bilirim hiçte yanmadı.
Canım yıllar önce kuaförde saçım yandı lastik gibi oldu ve kopuyordu...
ilk iş biraz kestirdim...daha koyu boyadım ve her hafta sonu saç bakımı yaptım.
yapacak pek bişey yok başka.eski haline dönmesi zaman alıyor uzadıkça kestirdikçe
düzelicek bişeydi benimki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?