Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma 2 gün önce röfle yaptırdım.Çok yıpranmış görünüyor..Sizce ne yapabilirim?

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
merhaba herkese ,
ne olur bana bir yardım

saçlarım açık karameldi, dipleri gelmişti bende 2 gün önce gidip röfle yaptırayım dedim saçlarım mahvoldu çok yıprandı lastik gibi, yetmezmiş gibi 3 paketteki saçlarım komple paketle birlikte koptu ve sanuçta değmedi iğrenç bir röfle napıcam ben nolur bir fikir ya

bu saç nasıl düzelecek bu renk nasış düzelir

Son düzenleme:
bence oakdar da kötü değillll tam oturmamş rengi bikaç kere yıkansın hem oturur hem de gözün alışır. hiç öyle berbat batmış durumda falan değil yani rahat ol :D

evet işte alacalı oldu,

yasyas ya altı turuncumsu bir renk üstü platin çizgi çizgi ben desen ölü gibi oldum,
oturur dediğin renklermi koyulaşacak,

tekrar boyama gibi bir şansım ve cesaretimde yok resmen 3 paket saçlarla birlikte kuaförün elinde kaldı

çizgilikler yıkadıkca zamanla geçio canım yanan saç bakımda yapsan çok fazla güçlenemio kestirebildigin kadar kestir bence...bende saçlarımı röfle yaptırınca malesef dayanamıo aynen lastik gibi oluyor tahmin edebiliyorum...

renk kotu degil hos.....uzerine boya yapıyım deme sakın o lastik gibi olan yerler boya tutmaz cok beter olur ya gdip biraz kestiricen yada bakım yapıcan uzamasını bekliycen....

çizgilikler yıkadıkca zamanla geçio canım yanan saç bakımda yapsan çok fazla güçlenemio kestirebildigin kadar kestir bence...bende saçlarımı röfle yaptırınca malesef dayanamıo aynen lastik gibi oluyor tahmin edebiliyorum...
oturur dedğim buydu canım yıkandıkça karşııyomu noluyosa rengide röfleleri de doğallaşıyor. bence bisüre bişey yapma acil boyatıp kapatcak kadar kötü dğeil hatta kötü değil (: iyice yıpratma derim ben

valla canım bende aynı hatayı yaptım sakın boyama iyice kopar,bence biraz kestirmelin şimdi fönlü güzel ama yıkandıkça berbat bi hal alıyo saç kopuyo sürekli....

ben beğendim rengi ama renginde biraz çiğlik var ama o da yıkandıkça oturur canım ,
akacak olan boyalar akar, renk oturur daha güzel olur ... sen demeseydin ben anlamazdım gayet hoş olmuş derdim...
sakın boyatma heleki koyu renge , geri dönemezsin çok pişman olursun ...
saçını yıkamaya çalış hergün rengi yıkadıkça oturur , çok rahatsız oluyorsan bağla saçını açın bırakma ...
kısaca dayan sakın boyatma :39:

evet işte alacalı oldu,

yasyas ya altı turuncumsu bir renk üstü platin çizgi çizgi ben desen ölü gibi oldum,

tekrar boyama gibi bir şansım ve cesaretimde yok resmen 3 paket saçlarla birlikte kuaförün elinde kaldı

tatlım bana kuaförüm dediki saç boyamak saçı yakmaz dedi açmak yakar dedi.beğenmediysen kahve tonunda bi renk al ve boya derim ben hiiiçte bişey olmas ben 4 kere üstsüte saçımı boyadğımı bilirim hiçte yanmadı.

canım biraz açılmasını bekle biliyorsun tam oturmuyor ilk başta. ama saçların yıprandıysa biraz dinlendir. ben yaptırıyorum saçımdan akana kadar başka bişey yaptırmıyorum. ama tabi benim saçlarım çok çabuk uzuyor.hep doğal rengün üstüne yaptırıyorum. o yüzden yıpranma sorunum olmuyor.

biraz bekle saçarın kendine gelsin lastik gibi uzuyo bikere başıma geldi koyu renk boyadım üzerine anca kendine geldi saçlarım

sedacım bence hiç elleme 1 aya renk oturur harika olur gözünde alışır hem
nacizane fikrim koyu tonlar deneme bence seni çok sert gösteriyo bu eminim çok yakışmıştır

Canım yıllar önce kuaförde saçım yandı lastik gibi oldu ve kopuyordu...

ilk iş biraz kestirdim...daha koyu boyadım ve her hafta sonu saç bakımı yaptım.

yapacak pek bişey yok başka.eski haline dönmesi zaman alıyor uzadıkça kestirdikçe

düzelicek bişeydi benimki...

evet işte alacalı oldu,

Keşke röfleni atacağı markayı sorsaydın ben kendim yapıyorum hemde kaç kere koparamadım nasıl beceriyorlqar anlamıyorum...

tatlım bana kuaförüm dediki saç boyamak saçı yakmaz dedi açmak yakar dedi.beğenmediysen kahve tonunda bi renk al ve boya derim ben hiiiçte bişey olmas ben 4 kere üstsüte saçımı boyadğımı bilirim hiçte yanmadı.

küllü bir renk ile boyayabilirsin canım..alacalı hali ve turunculuğu biraz da olsa kırılır ve biraz da kestir istersen..yanık ve yıpranmış yerler kestirmeden gitmez ne yazıkki.

Canım yıllar önce kuaförde saçım yandı lastik gibi oldu ve kopuyordu...

ilk iş biraz kestirdim...daha koyu boyadım ve her hafta sonu saç bakımı yaptım.

yapacak pek bişey yok başka.eski haline dönmesi zaman alıyor uzadıkça kestirdikçe

düzelicek bişeydi benimki...

evet ,kestirmek ve sabır..
ben de aynı durumdayım ve tüm yanıkları kestirdim ve şuan kısacık ,kulak hizasında saçlarım..ne yazıkki başka bir şekilde kurtulamadım..kuaför yaktı maalesef :59::59::59:

canım renk alacalı a resimde fena görünmüyor.Şimdi üstüne bir işlrm daha yaparsan çok daha kötü olur saçların ilk başta gözlerin alışamamış olabilir röfleye ama bir kaç kere yıka bakalım bir de zeytinyağını benmari usulü ısıt,içine badem yağı ,birtane bepantel ampul hint yağı vs karıştır ve saçında bir saat beklet .Haftada 2 kere devam et.Saçın iyileşir .Bir de glissin pembesi var yıpranmış saçlar diye onu kullan.Eğer saçının renginden bir süre sonra yine memnun kalmazsan o zaman koyultmadan bir çare düşünürüz.

dipler röfle gibi uçlar boya gibi olmuş iyice aksın yıka çokça ondan sonra üzerine boya ya kumral yapacaksın yada küllü renge boyucaksın başka türlü o röfleler kapanmaz.. ne kadar açık renk boyasanda dipler yine farklı olur canım:26:

Back