• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saclarim

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.159
1.747
333
Bolu
Herkese iyi aksamlar kizlar konunun yeri burasi degil biliyorum ama daha çok kişiden cevap almak için buraya açmak istedim.Sorunuma geciyorum.

Kizlar 1 senedir saclarim sari oryalle acip üstünü küllü bi sariya boyamistim.Sari saclarimi çok yordu bende rengi koyulastirmaya karar verdim.Saclarimi bal kumral rengine boyadim dipleri tuttu kizilimsi bi kahve oldu ama uclari bildiğin akmis acik kizil oldu.Üstelik iki kere boyadim ne yapmayalim? Bastan asagi saclarimin ayni tonda renk olması için küllü kumral boyasam mi diye düşündüm ama oryalle acilan uçlar yine acik kalir diye korkuyorum.
Bu konu da bilgisi olan varsa cevaplasin lütfen saygilarimla...

Onu ancak koyu kumral tutar bu saatten sonra. O söylediğiniz tonda açık renkleri yapmak için sağlam bir kuaföre gitmeniz lazım. Pigmentasyon ve boya ile koyu kumral tutturabilirsiniz evde bende öyle yapmıştım.

Belki burada söylenen tutabilir ama çok fazla işlem görmüş bence biraz koyu yapıp boya olan kısımları kestirin ki saç kendine gelsin. Bende öyle yapıyorum şu an.

Back