Saç Kesim Şekilleri Saçlarım!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
İyi günler, iyi Pazar'lar.

Basit bir konu olabilir bunca dert arasında belki de ama sizin önerilerinize ihtiyacım var. Benim derdim biçimsiz saçlarım. Ya her gün düzleştirmekle uğraşıyorum bu da öldürdü saçlarımı çok iyi biliyorum ama başka türlü de şekil verdiremiyorum. Günlük olarak değil sıkıntım aksine ıslakken olan görünümü. Özellikle deniz ve havuzdan çıktığım zaman tarıyorum sonra ıslaklığını alıyorum. Gel gelelim kurumaya bıraktığımda altlar kıvırcık (ama biçimsiz kıvırcık) tiftik tiftik oluyor. Islakken düz kalması için sprey ya da başka bir önerisi olan varsa ürünleri buradan paylaşırsa sevinirim. Islakken topuz yapıp gezdiğimde başım ağrıyor artık ve topuz yaptığımda kurumuyor diplerim, sinüzitim var bir de. Düz görünümü nasıl yakalayabilirim?

Cevaplar için şimdiden herkese çok teşekkür ederim, kendinize iyi bakın..

Düz nasıl olur bilmiyorum da,benim de saçlarım böyle hemen elektrikleniyordu,iğrenç oluyordu .Ben de o yüzden her gün düzleştiriyordum,ama o da saça çok zararlı .Sonra düzleştirmemeye başladım,zaten bakım kremi falan sürmüyorum saçıma.
Saçımı yıkadıktan sonra makineyle kurutmuyorum ,tarıyorum ve at kuyruğu topluyorum,kendi kendine hem kuruyor,hem saçımı açarsam güzel kokuyor hem de elektriklenmiyor.Öneririm.

Bir de aktarlardan yağlar alın.Aktarcıya sorun zaten o size söyler,benim yengemin kızının da saçları sizin gibi kabarıyordu,tiftik gibi oluyordu bazen böyle,yağlardan alıp saçına düzenli sürdü ve şuan saçları çok güzel.

Oy, ıslakken saç taramak bildiğin cinayet ama :/
Kuruturken kabarmaması ve tiftif olmaması için tonla ürün var, herhangi bir kozmetikçiye girsen bile yüzlerce ürün tavsiye ederler, buraya gelene kadar gideydin bi mağazaya anacım.
Saç şekillendirmede benim en çok faydalandığım ürünler J.Frieda'nınkilerdir, ben volumising spreyini kullanıyorum gerçi ama.

Hepinize çok teşekkür ederim önerilerinizi uygulayacağım aktardan yağ alma ve Hindistan cevizi yağı güzel geldi.Ve bakalım taramayacağım bu kez nasıl olacak uzuun zamandır tarakla anne-bebek ilişkisi yaşıyorum yanımdan eksik etmem hiç. Elseve kullandım malesef yumuşattı sadece. Ben dümdüz olsun istiyorum düzleştirmeden, Brezilya fönü de düşündüm ama o da çok berbat ediyormuş sonradan.

şekilli dursun istiyosanız gırmeden once mucizevi yaginizi surun, orun, cikinca hizlica kurur acarsiniz sizde en azindan dalgali olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…