• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım:(

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
kızlar bugün saçlarıma dip boya yaptırmaya gittim 4 aydır boyatmıyodum kendi rengime dönmeyi istiyodum ama dayanamadım neyse işte küllü boyayın dedim daha öncede küllü boyatıp memnun kaldığım birisiydi ama bide ne göreyim diplerim yine kızardı :( neyse işte düzeltin ben böyle gitmem falan dedim oda ışıktan öyle falan filan neyse biraz koyultup düzeltti şu an çok dikkatli bakmayan anlamaz ama dipleri azıcık farklı duruyo :( hala kızarıklık var sanki biraz :( benim dip boyam hep böyle tutuyo artık illallah geldi çok moralim bozuk bir süre beklemek zorundayım zaten 1günde 2 kez boyattım :( bunalrda yetmez gibi 1 ay önce saçımı kestirdim hiç yakışmadı.Kısacası kendimi hiç beğenmediğim bir dönemdeyim vede bunlarda yetmez gibi hoşlanıp konuştuğum birisi var daha saçımı görmedi :( keşke diyorum bir anda uzasa :( jojoba yağı var evde onu sürüp mü uyusam :( of çok uzun oldu içimi dökmek istedim oturup ağlayasım var

canım valla benimde öleydi kaynak kullanıyordum 1 ay önce cıkardım ve saçlarım cocuk sacı gibi oldu elimde kaldı ve kısacık kestirdim benim kullandıgım yag 1 ayda gürleştirdi ve saçlarım 1 ayda suan ensemi geçiyor:26:

barcelena adı canım yagın haftada 3 kez kullan ben sabah bi sürüyodum aksama kadar duruyodu hiç zararı yok ve görceksin gözle görülür değişim oluyor fiyatıda uygun kesinlikle bunu kullan yagın içinede eczaneden bemiks ve beapanten serumu al onları kat süper kesinlikle tavsiye ederim ;)

barcelena adı canım yagın haftada 3 kez kullan ben sabah bi sürüyodum aksama kadar duruyodu hiç zararı yok ve görceksin gözle görülür değişim oluyor fiyatıda uygun kesinlikle bunu kullan yagın içinede eczaneden bemiks ve beapanten serumu al onları kat süper kesinlikle tavsiye ederim ;)

aktarda varmıdır canım? bide aktarlarda yılan hint karışımı falan bişeyler oluyo onlar nasıl acaba

Barcelino gerçekten çok güzel bi yağ karisimi ben kuaforde calisiyoken kullanmasini istediğimiz bütün müşteriler memnundu :6: ben kendimce birşeyler kullaniyorum haftada bir veya iki defa limon suyu zeytin yagi ve bal karistirip yarim saat sacimda tutuyorum inanki çok ise yariyo ben çok memnunum saclarim gür ve parlak oldu ama boyali saca ne eder bilemem hatta benim yaptigim karisimla biraz güneşe cikarsan sac rengini doğal olarak aciyo kimyasalsiz :16:

bence açtırmdan bir sonuç alamazsın . iyi bir kuaföre git açtır istediğin renge boyasınlar . yoksa hep iki renk gezersin . öyle korkutucu birşey değil açtırmak . ben açtırdım sıkıntı olmadı . destek üürünler kullanırsan problem olmuyor . yaza doğru tekrar açtırıp bakır saçlarımı sarı röfleli bir renge döndürmek istiyorum . biraz uzasınlar da:52:

bugün başka bir kuaföre gidip dipleri düzelttirdim saçlarım tek renk ve tam istediğm gibi oldu :52: ama dün 2 kez bugün 1 kez boyanan kafam ve saçlarımın gördüğü zararı zamanla anliycam sanırım şimdilik bişey yok gibi teller kapkalın olunca:52:

Back