• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ne kadar şaslısın..benim saçlarım o kadar sert ve kuru ki 1 ay yıkamasam yağlanmıcak gibi ve bu durum beni okadar üzüyor ki :(saçlarım röfle ve boyadan yıpranmış durumda.bence mentollü şampuanlar kullanmalısın elidorun ve headen shouldersın ferahlık gibi bi serisi vardı sanırım o şampuanlardan kullanmanı tavsiye ederim

cnm saçlarını hergün yıkarsan gün içinde ble yağlanır inan. bende senin gibi sıkıntı yaşadım bi dönem. ama evden çıkmadğım bi hafta saçlarımı alıştırdım bu yıkamadım bi kaç gün. head and shoulders ın limonlusunu kullandım. inan saçıma çok iyi geldi. saç nasıl alışırsan o programda yağlanır. bioblasın da yağlı saçlar için olanı var onu da öneririm. saç kremi uygulama mümkünse. durulanmayan saç kremini duştan sonra sadece uçlarına uygula bak gör hallolucak:3:

eğer saçlarını her gün yıkarsan saçtaki yağ kaybolup uzamasnı engelliyor diye duymuştum ben eğer 2 günde bir saçını yıkamak için alıştımak isityorsan;
benim bazen saçlarım çok yağlı oluyor yıkıyamıyorum hemen bebek pudrası döküyorum saçıma iyice diplere uyguluyorum ve yağı o dakikada kayboluyor 1 günlüğüne tavsiye ederim

yengemdede aynı sorun vardi saçlarını her gün yıkarsan saç derin kurumaması için sürekli yağ üretir o yüzden 2 günde bir yıka sonra 3 e çıkar inan faydasını görüceksin yengem böyle aştı sorunu

Back