Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım zarar görür mü? (görüşleriniz)

ruhensarisin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
8
0
6
Ankara
bayanlar saçlarımı en son 8 ay önce boyadım ondan beridir boya kullanmamıştım 2-3 gün önce tekrar boya aldım saçlarımın son rengi siyahtı ama doğal değil boya. bu yüzden açıcıya ihtiyacım vardı avmdeki bayan görevli açıcı diyince garnierin 4-5 tona kadar açan sarı bi rengini vermiş galiba öyleydi tam hatırlamıyorum dikkat etmemiştim eve gelince neyse artık dedim kullandım. saçlarımın uzayan kendi doğal olan kısımları rengi aldı yani açıldı ama boyalı kısımlar hala simsiyah. şimdi ben bugün palettenin yoğun renk açıcısını aldım 2-3 gün aradan sonra tekrar açıcı+boya kullanmam saçlarımı sizce ne kadar yıpratır birazz daha mı beklemeliyim ama şuan sacımın bir kısmı bi renk bir kısmı bi renk göze batmıyor gibi ama bana rahatsızlık veriyor, yardımcı olur musunuz. eğer acıcı ve boya kullanmamda sakınca görmüyorsanız nasıl kullanmam gerektiği hakkındada bilgi verir misiniz yani uçlarına nasıl diplerine nasıl kullanmalıyım sonuçta dipler ve bir kısmı açıldı gibi uçları siyah ne düşünüyorsunuz.

canım aynı şey benim başımada gelmişti... açıcı sadece saçlarının rengini açar bu yüzden siyahlarına etki etmemiş çünkü siyah açılmaz sabit bir renktir..senin yapman gereken o siyahları kusturmak yani akıtmak bunuda kuaförlerde yapıyorlar evde röfle tozuyla kendinde yapabilirsin...merak etme saçların yıpranmaz ben defalarca yaptım...işlem sonrasında istediğin rengi sürebilirsin saçına hepsi aynı renk olur.. :34:

açıcıyla siyahlarıı açarsın ama bir kerede büyük açılma bekleme ilk açıcı uyguladığında kahverengi olacaktır siyahlar ve açıcıyı sadece siyah boyalı bölgeye uygula diplerin zaten açılmış iyice sarı olur

aynı durum bndede var su anda sacımı bundan 1 sene once sıyaha boyamıstım bundan 2 gun oncede evde kendm orealle actm bnmde 6 dk bekletım daha sonra acık karemelle karemeli karostırıp surdum dıpler tuttu ama ucları ve orta kısmları olmadı sıyahlıklar duruo röfleli gibi oldu sımdı ne yapsamda her yerı aynı olsa acık bırakamıorm saclarımı toplamak zorunda kalıyormm ne yapmalymm sızce

arkadaşım yani iki kere felan mı açıcı uygulamalıyım ?

istediğin renge bağlı ama bence 2 kere açıcı yapma ben bu kış yaptım ve ne bakım uyguladıysam kurtaramadım belimdeki saçlarım şu an omzumdalar 1 kere yap önce sadece siyah boyalı yerlere sür son 3-4 dakika kala diplere sür 1 ay dinlendikten sonrada istediğin rengi boyarsın tabi çok açık olmamak kaydıyla

Back