- Konu Sahibi ruhensarisin
bayanlar saçlarımı en son 8 ay önce boyadım ondan beridir boya kullanmamıştım 2-3 gün önce tekrar boya aldım saçlarımın son rengi siyahtı ama doğal değil boya. bu yüzden açıcıya ihtiyacım vardı avmdeki bayan görevli açıcı diyince garnierin 4-5 tona kadar açan sarı bi rengini vermiş galiba öyleydi tam hatırlamıyorum dikkat etmemiştim eve gelince neyse artık dedim kullandım. saçlarımın uzayan kendi doğal olan kısımları rengi aldı yani açıldı ama boyalı kısımlar hala simsiyah. şimdi ben bugün palettenin yoğun renk açıcısını aldım 2-3 gün aradan sonra tekrar açıcı+boya kullanmam saçlarımı sizce ne kadar yıpratır birazz daha mı beklemeliyim ama şuan sacımın bir kısmı bi renk bir kısmı bi renk göze batmıyor gibi ama bana rahatsızlık veriyor, yardımcı olur musunuz. eğer acıcı ve boya kullanmamda sakınca görmüyorsanız nasıl kullanmam gerektiği hakkındada bilgi verir misiniz yani uçlarına nasıl diplerine nasıl kullanmalıyım sonuçta dipler ve bir kısmı açıldı gibi uçları siyah ne düşünüyorsunuz.