Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yıpranmış ve uzamıyordu yeni bir proje uyguluyorum ,bilginize

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fairsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
6
0
86
İstanbul
Arkadaşlar yıllardır bu platformu takip ederim ,deneyimlerinizi dikkatle okuyorum.ama hiç kendi deneyimlerimi paylaşmayı düşünmemiştim. Fakat bunun azıcıkta olsa bencillik olduğuna karar verdim.
Öncelikle ben bir polikistik over hastasıyım , bu melun hastalığın hayatımdaki değişikliklerini yaklaşık 9 senedir yaşıyorum. Hormonlarımdaki değişiklikler dış görünüş anlamında önce cildimi değiştirdi,ben ki ergenliğimde bile tek bir sivilce görmemişken yüzümde bu hastalıkla ergen çocuklara döndüm. Kozmetikler doğal yöntemler derken tamamen tesadufi olarak bir eczacı bayanla tanıştım üstelikte sadece telefonda 😊 ve o gün itibariyle kozmetikle yollarımı ayırıp tamamen dermokozmetik kullanmaya başladım,yaklaşık 6-7 aylık gibi bir zaman diliminde çok şükür ki sivilcelerimden tamamen olmasada ( zaman zaman beliriyolar ,müdehale ediyorum gidiyorlar) kurtuldum.
Biraz fazla uzatsam da sadete geliyorum 😊 aynı deformasyon saçlarımda da oluştu ,gerçi bunda yaş faktörü de var( 36&#128513 tabiki sürekli sarı renk kullanmam da büyük neden. Yine aynı eczacı bayanın yardımıyla komplike bir tedaviye başladım. Başlarken saçlarımı fotoğrafladım ve işe yaradığında final görüntüsüyle paylaşacağım.
Şimdilik markaları paylaşmayacağım çünkü işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum , gerçi şu an 17 gün olmasına rağmen gelişmeler umut vaadediyor.
Benimle birlikte bu süreci takip edecek tüm arkadaşlara şimdiden Sevgiler 🌷🌷🌷

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar tam tedavi bitmeden bariz farkı gormeden paylasmak ıstemıyorum ama resımlerını muhakkak paylasacagım

Arkadaslar uygulama için en az 6 aylık zaman demişlerdi başlangıçta ama ben 1,5 ay gibi bir sürede boyunda olmasa da hacmindeki bariz farkı görünce sizlerle paylaşmak istedim sizlerinde fikrini almak isterim

ben anlayamadım açıkçası hangisi önceden çekilmiş ve fark nedir :18:

😃😃😃 resim ters oldu ilk resim sonraki hali

Ben farkı göremedim ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben sanırım fotoları duzguun cekemedım 😊

Daha iki aydır uyguladığım bu bakımda Ducray ın 2 çeşit şampuanını kullanıyorum 1. Si günlük kullanım için 2. Si haftada 2 kez kullanılıyorum köklerde birikmiş keratinleri temizlemek için bi nevi peeling.
Yine Ducrayın gunde 2 kez aldığım hapını ve gece yatmadan önce 12 sprey sıktığım serumunu kullanıyorum.

Ve son olarak tamamen saçımı şımartmak amacı ile kullandığım pyhtokeratinin maskesi.

Ben şimdilik psikolojikte olsa saçlarımın hacim kazandığı kanısındayım.
Kimbilir belki sizde de işe yarar 😉😉😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…