• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yeşillendi!!

karmen27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
458
218
123
Yardımınıza ihtiyacım var:43: Saçlarım kızıl renkti uzun süredir kullanıyordum kolestonun kor ateş kızılıyla boyuyordum.Sonra sıkıldım artık küllü tonları istedim.Saçlarımı açtım cırt sarı ile çok açık turuncu gibi bi renk oldu üstüne 7.1 küllü kumralla 8.1 küllü koyu sarı karıştırdım fakat kapatmadı sarılar turuncular aynı duruyordu yine.Üstüne koyu kumral boyayayım dedim kapatsındiye volia koyu kumral 6.1 boyadım fakat saçlarım yeşil oldu çıktı.Nasıl kurtulcam bilmiyorum ne yapmam gerek küllü istiyordum yeşilimsi garip bi renk oldu:25:

Yardımcı olun lütfen ne renk yapsam kapanır acaba yeşillikler ?? (Bu arada beyaz tenli, açık kahverengi göz rengim)

bende aynı durumdayım canım .. sarılı turunculu saçım vardı açma işlemi sonucu.... turuncuyu kapatacam diye küllü sarı ve küllü kumral karışımı uyguladım... turuncularım kapanmadığı gibi sarılarımda yeşil oldu... şimdi havuçla ıspanak karışımı bi sebze yemeği gibiyim :(((( :43:

bende aynı durumdayım canım .. sarılı turunculu saçım vardı açma işlemi sonucu.... turuncuyu kapatacam diye küllü sarı ve küllü kumral karışımı uyguladım... turuncularım kapanmadığı gibi sarılarımda yeşil oldu... şimdi havuçla ıspanak karışımı bi sebze yemeği gibiyim :(((( :43:

Aynen bi daha mı boyasak napsak saç kalmayacak artık 2 günde 1 defa açtım 2 defa boyadım:43:

çok iyi araştırıp boyamamız lazım ... son olmalı çünkü daha ffazla kaldıramayacak benim saçımda... ya burdan bi yardım eden çıkacaktır ...

yada ver elini kuaför :(((( :53:

benim fotolara baksana seninkide öylemi ki ???:52:

benim fotolara baksana seninkide öylemi ki ???:52:

Baktım da benimki daha beter daha koyu bi yeşil çok garip bi renk oldu ya:( acaba çikolata kahve nasıl olur diye düşünmekteyim açık ton kendim elde edemiyorum onu kanaat getirdim kuaför içinde param yok o kadar bilmiyorum napsam psikolojimi bozuyor ya:43: Yeşillik gitsin diye içinde kızıllık olan bi şi boyamak gerekiyormuş çikolata kahve de var gibi geldi:44:

Baktım da benimki daha beter daha koyu bi yeşil çok garip bi renk oldu ya:( acaba çikolata kahve nasıl olur diye düşünmekteyim açık ton kendim elde edemiyorum onu kanaat getirdim kuaför içinde param yok o kadar bilmiyorum napsam psikolojimi bozuyor ya:43: Yeşillik gitsin diye içinde kızıllık olan bi şi boyamak gerekiyormuş çikolata kahve de var gibi geldi:44:

7.3 boya cnm kumral dore

içinde kızıllık olan değil bakırlık olan bir renkle boyamak lazım yeşilliğin gitmesi için. bakırlı doreli renkler iyi kapatır küllü renkleri. ama sadece 1 sefer boya dore veya bakır içeren bir renge. tekrar tekrar dore-bakır uygulanırsa bu sefer turuncu olur.

içinde kızıllık olan değil bakırlık olan bir renkle boyamak lazım yeşilliğin gitmesi için. bakırlı doreli renkler iyi kapatır küllü renkleri. ama sadece 1 sefer boya dore veya bakır içeren bir renge. tekrar tekrar dore-bakır uygulanırsa bu sefer turuncu olur.

Bu yeşilli renk üstüne boyasam nasıl bi renk durar turuncu mu parlar ki?:26:

Back