arkadaşlar saçlarım siyaytı oryalle rengini açtırdım
boyandı ilk önnce güzel tabi boya aktıkça turunculuklar olmaya başladı bende küllü renklerin bunu kapatacağını bildiğim için önce koleston 8.1 boyadım ilk gün güzel sonra saçlar yeşil :84: hadi daha açık olsun dediler 11.1 vs boyamaya devam yok bir türlü yeşilden kurtulamıyom
kırmızı yeşille birleşince geçiyor diye saçımda koyulaşsın istemiyorum
içinde dore olan sarı yaptım yok saç gene yeşil :84:bu arada sirke aspirin yabancı sitelerde ketçap salça ne varsa hepsini yaptım gene geçmedi gene geçmediii
sonunda yabancı sitede bir kız domates suyu ve elma sirkesi önermiş hadi birde onu yapayım dedim domatesleri rendeledim içine bir kaşıkta salça bir saat tutun diyor ama ben okadar bıktımki 5 saat tuttum sonra sadece duralayıp ne şampuan ne krem hiç birşey yapmadım son durulama suyunada elma sirkesiyle kurtuldum çokk şükür
..sonradan öğrendimki küllü renkleri kuaförler kullanırken içine çok az kırmızı boyada eklerlermiş
tabi oranını bilmiyorum ama geçmeseydi saçıma çok az kırmızı koyarak bir şişe oksidan içine cila yapacaktım fazla tutarsam kırmızı olur diye düşünüyordum neyse bu arada araştırıken yeşillenmeye sodanın kabartma tozonun (buu yaptım olmadaı) kolanında iyi geldiğini öğrendim ama denemedim umarım sizinde işinize yarayan bir yöntem vardır
ayy valla dünya benim olmuş gibi sevinçliyim
saç rengim istediğim gibi oldu sonunda
darısı herkesin başına