• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım yeşil oldu nolur yardım edin

meryem42_35

kafkas_kızı
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
43
2
296
İzmir
arkadaşlar saçımda röfle vardı eşim sarıdan sıkıldı ve koyu renk yapmamı istedi ben de röfleyle ugraşmaktan bıkmıştım, kadife kahve boyadım kolestonun, röfle olmayan diplerim çok güzel kadife kahve oldu ama röflenin üstü bildiğiniz koyu yeşil oldu. ceviz yeşili gibi. saçımı kestirip kurtulayım diyorum ama saçım zaten kısa kesecek kadar değil. ne yapayım ben bu yeşil rengi?
akar mı bu yeşillik yoksa üzerine başka boya geçeyimmi? ne renk yapayım boyayı ne renk kapatır bu yeşili?

Son düzenleme:
kızıl kestane boyaya bilirsin bence
küllü renkler kızılı kapatıyorsa kızılların da yeşili kapatması gerek
düz mantık yani ;)

kızıl kestane boyaya bilirsin bence
küllü renkler kızılı kapatıyorsa kızılların da yeşili kapatması gerek
düz mantık yani ;)

ben de kızılla ilgili bişeyler düşünüyodum aslında ama sudan çıkmış balık gibi ne yapcağımı bilemiyorum.. kızıl kestane mi yoksa direk kızıl mı yapsam..
saçım resmen yeşil ya aynaya bakamıyorum.. bu yüzden eşime sinir yapıyorum hep kavga etmemize az kaldı yani..

cnm bence direk kızıl yapmak riskli olur
kahvenin kzıllı tonlarından yaparsan yesille kzıl birbirni nötrleyecegi için normal bi kahve olur bence...

dün gece internette bir kozmetik markanın tavsiyelerinde yeşil renk saçtan kurtulmak için şu formülü okudum. saçınızı şampuanla yıkadıktan sonra bir kabın içine 2 adet aspirini eritip saçınızı durulayın yazıyordu. ve az önce yaptım bunu, mucize gibi yeşil bianda kaybolmadı ama bir miktar oldu gitti yeşillik ve onun yerine sarımsı bi renk geldi..

eğer memnun kalırsam bu işlemi 2 kez daha tekrarlıycam..
ayrıca dün kuaförümle de konuştum sadece 4.0 kahve boya dedi.. galiba bikaç gün sonra kahve boyayacam..

bilginiz olsun istedim..

4 numara kahve bildiğin siyah gibi oluyo haberin olsun canım

canım valla başka çarem de yok başka seçeneğim de, şuan saçımda yeşil gitsin başka bişey istemiyorum. üstelik röflemin dibinin geldiği yerler yani kendi saçımın yeri kadife kahve oldu, röfleli bölge yeşil.. birbirinden ayrı 2 renk var kafamda, ve ben yarın konyaya yola çıkıyorum memlekete düğün için, düğünde kafam bu yeşil renkte olsun istemem.. 4.0 kahve bu iki rengi de kapatsın tek renk olsun yeter bana.. razıyım yani..

ama ayrıca bir daha koleston boyayı saçıma sürmem bu ikinci oldu beni rezil edişi..

garip karsilamazsan ketcap önerecegim, sacina resmen ketcapla bakim uygular gibi bekleteceksin. Yabanci sitelerde tasiye ediliyor ve ise yariyormus ben kendim denemedim.

bendede aynı dert var bugun oıkudum aspırını oncesınde ketcap surdum sacıma dene ama sakın acı ketcap surme tatlı bıtınce acıyı denedım aklım gttı :D sonrasında durularken domates suyu en son aspıırını denedım bıraz duzeldı gıbı ama sımdı bı fısfıs kutusuna aspırını erıtıp koydum bosta kaldıkca sıkıorum sacıma az sonra hepsını tekrardan denıcem ama ketcap cok berbat kokuo cıdden

arkadaşlar saçlarım siyaytı oryalle rengini açtırdım:64: boyandı ilk önnce güzel tabi boya aktıkça turunculuklar olmaya başladı bende küllü renklerin bunu kapatacağını bildiğim için önce koleston 8.1 boyadım ilk gün güzel sonra saçlar yeşil :84: hadi daha açık olsun dediler 11.1 vs boyamaya devam yok bir türlü yeşilden kurtulamıyom:50: kırmızı yeşille birleşince geçiyor diye saçımda koyulaşsın istemiyorum:41: içinde dore olan sarı yaptım yok saç gene yeşil :84:bu arada sirke aspirin yabancı sitelerde ketçap salça ne varsa hepsini yaptım gene geçmedi gene geçmediii :41:sonunda yabancı sitede bir kız domates suyu ve elma sirkesi önermiş hadi birde onu yapayım dedim domatesleri rendeledim içine bir kaşıkta salça bir saat tutun diyor ama ben okadar bıktımki 5 saat tuttum sonra sadece duralayıp ne şampuan ne krem hiç birşey yapmadım son durulama suyunada elma sirkesiyle kurtuldum çokk şükür:64: ..sonradan öğrendimki küllü renkleri kuaförler kullanırken içine çok az kırmızı boyada eklerlermiş:60: tabi oranını bilmiyorum ama geçmeseydi saçıma çok az kırmızı koyarak bir şişe oksidan içine cila yapacaktım fazla tutarsam kırmızı olur diye düşünüyordum neyse bu arada araştırıken yeşillenmeye sodanın kabartma tozonun (buu yaptım olmadaı) kolanında iyi geldiğini öğrendim ama denemedim umarım sizinde işinize yarayan bir yöntem vardır :69:ayy valla dünya benim olmuş gibi sevinçliyim :16:saç rengim istediğim gibi oldu sonunda:46: darısı herkesin başına :71:

aynı şey arkadaşımın başına geldi,saçları sarı röfleydi,röflenin üstüne kumral boyattırdı ilk bir hafta güzeldi fakat yıkandıkça alttan yeşiller çıkmaya başladı bende burda okuduklarımı gösterdim ona,şu an ketçap asprin ve domates rendesini karıştırıp uyguladı bekliyor saçını yıkarken son durulama suyuna elma sirkesi koymasını söyledim bakalım sonuç ne olacak,bugün kuaförüyle konuşmuş,kuaförü bir kat daha aynı renkten atınca kapanır onlar demiş bu konuda bilgisi olan var mı ?

arkadaşım bugün kuaförü arayıp söylediğinde kuaför gayet sakin olur öyle yeşillenmeler demiş,arkadaşımda sinirlenmiş neden peki baştan müşterilerinizi uyarmıyorsunuz demiş açıkcası bende kızdım sonuçta herkes boyadan anlayacak diye bir şey yok.

arkadaşlar saçlarım siyaytı oryalle rengini açtırdım:64: boyandı ilk önnce güzel tabi boya aktıkça turunculuklar olmaya başladı bende küllü renklerin bunu kapatacağını bildiğim için önce koleston 8.1 boyadım ilk gün güzel sonra saçlar yeşil :84: hadi daha açık olsun dediler 11.1 vs boyamaya devam yok bir türlü yeşilden kurtulamıyom:50: kırmızı yeşille birleşince geçiyor diye saçımda koyulaşsın istemiyorum:41: içinde dore olan sarı yaptım yok saç gene yeşil :84:bu arada sirke aspirin yabancı sitelerde ketçap salça ne varsa hepsini yaptım gene geçmedi gene geçmediii :41:sonunda yabancı sitede bir kız domates suyu ve elma sirkesi önermiş hadi birde onu yapayım dedim domatesleri rendeledim içine bir kaşıkta salça bir saat tutun diyor ama ben okadar bıktımki 5 saat tuttum sonra sadece duralayıp ne şampuan ne krem hiç birşey yapmadım son durulama suyunada elma sirkesiyle kurtuldum çokk şükür:64: ..sonradan öğrendimki küllü renkleri kuaförler kullanırken içine çok az kırmızı boyada eklerlermiş:60: tabi oranını bilmiyorum ama geçmeseydi saçıma çok az kırmızı koyarak bir şişe oksidan içine cila yapacaktım fazla tutarsam kırmızı olur diye düşünüyordum neyse bu arada araştırıken yeşillenmeye sodanın kabartma tozonun (buu yaptım olmadaı) kolanında iyi geldiğini öğrendim ama denemedim umarım sizinde işinize yarayan bir yöntem vardır :69:ayy valla dünya benim olmuş gibi sevinçliyim :16:saç rengim istediğim gibi oldu sonunda:46: darısı herkesin başına :71:

bu yöntem gercekten ise yariyor

benimde saçlarım dün itibariyle yeşil oldu.bugün itibari ilede yeşilliği gitti.
benim saçlarım balköpüğü tonlarındaydı.röfleleri vardı aralarda kendim boyuyordum saçlarım herzamanki gibi.dün yine aralara paketler attım ve arkasından her zaman kullandığım rengin bir ton koyusunu kullanarak boyadım.ama yıkayınca paketlerin olduğu yerler yemyeşil kuru kınanın rengi gibi olmuşşşş.aksilik olcak yaa bu gece yola çıkıcam tatile gidicem saçlarım oldu yeşil.tabi annemin sürekli söylenmesinden dolayı tekrar boya alıp boyayamadım.nette araştırırken bu öneriyi buldum ve bugün uyguladım.sonuçtan çok memnun kaldım.paketlerimin olduğu yerler resmen normale dönmüş çok şaşırdım ve çok sevindim.hemen nasıl uyguladığımı anlatıyorum.domatesle salçayı aynı anda rondoya koyup iyice karıştırdım.ve diplerim hariç saçlarıma sürdüm.ve başımada bir örtü bağlayıp1 saat beklettim.sonra yıkadım.sonra işimi garantiye alayım diye beyaz sabunla yıkadımtabi saçlar oldu keçe gibi.sonra şampuan saç kremi sürdüm.ve en son olarakta elma sirkeli su ile durulayıp çıktım banyodan.korkarak saçlarımı kuruttum ve çok sevindim.saçlarımın yeşilliği gitmişşşş.:)tabi ben çok sevindim.resmen uçtum...bu formülü denemiş bir olarak böyle bir durum yaşayan herkese tavsiye edebilrim.
domatesle salçayı karışıtırıp saçıma sürdüm.bir saat beklettim saçımda.sonrada beyaz sabunla yıkadım.arkasından şampuanla yıkadım.saç kremi sürdüm.birde elma sirkesiyle duruladım.veee sonuç yeşilliği gitmiş saçlarımın.

Back