Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yeşil mi olmuş? :(

selenahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
15
1
36
Diğer
merhaba arkadaşlar saç rengim koyu kumral ama güneşte kızıl parlıyordu hem o kızıllar gitsin hemde rengi biraz açılsın diye bugün loreal küllü kumrala boyadım ama tuhaf bir renk oldu böyle kına gibi kızılmı turuncumu bilemedimde özellikle güneşte çok kötü görünüyor bazende yeşil gibi geliyor
hiç beğenmedim banada yakışmadı sanki beyaz tenli yeşil gözlüyüm galiba bana açık renkler yakışmıyor
şimdi bu renkten nasıl kurtulurum sarı yansımalı bir kumral yada kendi saç rengimden çok koyu olmayan tatlı bir kahvede olabilir yeterki bu renk gitsin kumral yada koyu kumralmı boyamalıyım yada güzel kahve tonları var hangisiyle kesin kurtulurum nolur yardım edin

Sac rengını baya acmıs bısey soluyeyımmı kendı sac rengın varya koyu kumral ıste ben onun hastasıyım

Palettenın koyu kumralını tavsıye edıyorum cok tatlı bır kahve oluyo hıc pısman olmazsın netten bır bak kutunun uzerındekı rengın aynısı oluyor canım ya kendı rengını nıye bozdun sen ya

resimler gece çekilmişti flaşlı ve flaşsız hepsi boyalı saçlarım ama şimdi günışığında çekilen resimleri koyucam açık yada koyu renk olabilir bu rengi kapatsın yeter
güneşte yansımasına bakın çok kötü duruyo ben sarı yansımalı bi renk istemiştim ama beceremedim ama düzeltebilirim inşallah
bu doğal rengim
bunlarda küllü kumral boyalı saçlarım

Eklentiler

• $IMG_4215.JPG
    25 KB · Görüntüleme: 265
  • $IMG_4254.JPG
    31,6 KB · Görüntüleme: 202
  • $IMG_4255.JPG
    27,4 KB · Görüntüleme: 259
Ayy aynisi benimde basimda var Biraz yogun bi koyu renge boyamistim siyah'i andiriyordu. 8-9 ay kadar boyamadim sonra ustune acici kullanmadan kumral yapmaya kalktim. Salak kafam Yarisi acik renk yarisi koyu renk oldu. Kizil ve yesil yansimalar ve renklerde dalgalanmalarda cabasi. 3-4 ay sonra gene aynisini yaptim akillanmayip. Boyadim kumrala. Biraz renk farki gitti ama kizilliklar yesillikler duruyor. Neva color kullu koyu kumral aldim ona boyacagim ama korkuyorum. 5 aydir beyaz sabunla akitiyorum. Yalniz sey duymustum. Gri renkli boya varmis o kizilliklari falan alip goturuyormus. Dene istersen ise yarar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…