• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yanık uzuyor sanki!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lavinya91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
40
0
36
Edirne
çok kötü durumdayım 8ay önce allahın cezası kuaför saçımı yaktı ve bende erkek gibi kısacık kestirdim yaklaşık 5-6 cm kdr. saçlarım uzuyor yeni yeni küt duruma geliyo fakat sanki dipten gelen saçlarımda yamuk yumuk anlam veremiyorum saçımı kopartıyorum ve inceliyorum uçlarda kalan orielli kısımla yeni uzayan saçlarım arasında bir fark yok sanki arkadaşlar napıcamı bilmiyorum bir önerisi olan var mı

bakım fln uygulamıo musun cnm _? diplere bakım uygula,yumurta sarısına bak google dan..ben araştrdım demın dipleri besliomuş onu bi dene istersen..şu anki durum nedir??

çok kötü durumdayım 8ay önce allahın cezası kuaför saçımı yaktı ve bende erkek gibi kısacık kestirdim yaklaşık 5-6 cm kdr. saçlarım uzuyor yeni yeni küt duruma geliyo fakat sanki dipten gelen saçlarımda yamuk yumuk anlam veremiyorum saçımı kopartıyorum ve inceliyorum uçlarda kalan orielli kısımla yeni uzayan saçlarım arasında bir fark yok sanki arkadaşlar napıcamı bilmiyorum bir önerisi olan var mı

cnm ben zeytınyagı ve yumurta sarısı uyguluyorum sac dıplerıme ve de ucalrına uztıyo cıdden haftada bı kere uyguluyorum farkı da gordum ayrıca yumusak yapıyo ve de parlak

Arkadaşım benim saçlarım da kalın telli ve çok koyu yaklaşık 5-6 sene önce röfle yaptırdım ve altları yandı; ve benim de aynen dediğin gibi ama kimse inanmıyor :D yağ bakımı da yapıyorum diğer bakımlardan da yapıyorum ama nafile!!

Back