• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saçlarım yanık kokuyor :(

loveisred

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
7
0
6
34
Balıkesir
arkadaşlar tam 1 hafta önce remington s6500 marka saç düzleştiricisi aldım, 230 dereceye kadar çıkıyor 230 derecede yaptım bir kere saçlarım felaket bi şekilde yanık koktu ama daha önce arkadaşımın düzleştiricisiyle 230 derecede yaptığımızda kokmamıştı onunkinin markası babyliss. saçlarımda perma vardı 4 ay falan oldu yaptıralı acaba permadan dolayı mı yanık kokuyor?? saçlarımı yıkamama rağmen koku geçmiyo, düzleştiricem ama yine kokucak :(

Buyuk ihtimalle sacini ucuz bi marka duzlestiriciyle duzlestirdin, ben seramik tabanli ve ozellikle philips duzlestiriyi siddetle tavsiye ederim . Sahsen benim duzlestiricim philips marka ve yaklasik 6 senedir kullaniyorum .Ve asla yanik kokmadi ,

ucuz değil aslında yeni almıştım remington s6500

ucuzluğundan değil cnm benimde arzum marka maşam var o da aynı kokuyu yapıyor .bende aradım müşteri hizmetlerini geri vermek için 230 derecenin çok fazla geldiğini söylediler ve ısısını düşürüp denememi istediler.ben artık 200 de yapıyorum saçlarımı hem yanık kokmuyor hemde saçım güzel şekil alıyor :21:

düzleştiricimi ilk aldığımda bende de böyle bir sorun olmuştu
özellikle duşta saçlarım ıslanın çok fena bir yanık kokusu oldu
ısısını düşürüp deneyin

Back