Benim de saçlarım açılmayacak durumdalardı güçsüz, bakımsız ve oldukça seyrek görünüyordu. Kaynak yaptırmaya karar verim ve 2 sene boyunca kullandım.
Öncelikle eğer boncukların görünmesinden korkuyorsan bu bende de ilk zamanlar gerginlik yaratıyordu ama eğer nasıl saklayacağını bilirsen istediğin gibi saçını toplayabilirsin hiç bir şekilde görünmez. Ama bunun için çok iyi bir kuaföre gitmen lazım çünkü işini bilmeyen adam onu gider çok üst taraflara takar yada dengesiz takar sen istesende kapayamazsın. Ben Bursa'da yaptırmıştım çok çok memnundum, kimse anlayamıyordu hatta görene kadar kuaförler bile.
Gelelim kaynak olayına birincisi ekonomik sıkıntın yoksa tavsiye ederim. Orjinal saçı satın alması, takılması, 3 ayda bir çıkartılıp tekrar takılması, bakım spreyleri hepsi para.
İkincisi kuaförler ne kadar zarar vermiyor dese de bence zarar veriyor saça baskı uyguladığı için. Benim saçlarım hala çok seyrek o 2 yıl boyunca saçlarıma iyi baksaydım şimdi kendi saçlarımı kullanmanın keyfine varabilirdim :))
Sonuç olarak karar senin ama asla boncuklar görünür diye korkma çok da rahat kullanması.