Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bebishim

kk'nın pamuğu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
732
36
318
İstanbul
Benim Sacimda Kizillik Vardi Ama Uzun Zaman Once Sacim Uzamisti Belimdeydi
Karar Verdim Taktim Sari Tonlarinda Golge Yaptirayim Dedim Lüks Bir Yere Gittim Ve
Dun Mahvoldu Arkadaslar,oryalle Sacimi Acan Ve Beni Hicbir Sekilde Uyarmayan Kuafor Sacimi Yakti Koptu Sacim Plastik Gibi şok Oldum Tutam Tutam Elime Geldii.allahtan Heryeri Oyle Degil,
Sacimda Degmedi Cektigim Izdiraba Ve Verdigim Paraya,
Neyapmaliyim Dun Boyattim Bir Renge Ustune Röfle Yapti Oryalle Acarak(01 Haziranda Yani)uzerine Küllü Kumral Boyamayi Dusunuyorum Cunku Begenmedim Sacimda Yiprandi Hemen Boyama Dediler Neyapmayalim Yardim Edin Arkaadslar
Ne Kadar Bekleyeyim Tekrar Boyamak Icin

canım sakın ha kotu oldu dıye hemen boyamaya kalkma yoksa hıc bır sekjılde duzelmez daha kotu olup cok fazla dokulur bekleyebıldıgın kadar bekle en az bır bır bucuk ay beklemenı tavsıye ewdıyorum yıne de sen bılırsın ama ben ce etrafın sozune aldanma yok sa olan sacından da olursun

çok kötü ya şaşırdım:1shok:üstelik birde gayat lüks biyere gitmişsin para mara vermeseydin o beceriksiz kuaföreKötü Kazen hem saçını mahfetsin üstüne birde para alsın oooh neala:dilcikar:bence hemen boyama biraz bekle yeterince yıpranmış saçın zaten biraz kendine gelsina.s

1 hafta bekleyin sonra üzerine kahve tonlarını kullanın ki saç biraz kendine gelsin..

benim başımada aynı olay defalarca geldi cnm. Berbat ettiiler ve ben 1-2gün bekleyip tekrar boyatmıştım. Bişy olmuyo cnm.. O iğrenç saçla gezmektense hemen boyat...

canlarım hemen boyadım sacımı kullu kumrala rahatladım bıraz adama dondum,cok ıgrenctı sacım hanı bekletılcek gıbı degıldı,ama kumralla zor kapandı beyaza yakın sarılar.sımdı coook mutluyum
Allahından bulsun,kuafor kartalda bıryer ısım vermıyorum,ama gıdıp kavga edıcem.

cıkolata kahve olsa daha ıyı olurdu ama onuda 1 ay sonra yaparım artık

canım ozaman saçlarınnın bakımını ihmal etme aynı durum benim başıma gelmişti bende boyamıştım aynaya bakamıodum saçlarım mahvoldu 1 senede anca düzelmeye başladı bide çok uzamayan sorunlu saçlarım var neyse geçmiş olsunn:teselli:

arkadaslar once sunu benımsememız lazım
boya boyayı asla acmaz
mesela koyu kahve tonunu bıraz acmak ıcın acık kumral acık kahve vs alıp acmaya kalkmayın asla acmaz sacınızı kırar
cok koyu sıyah yada kahve kızıl olanların sarıya donmelerı cok zor hatta ımkansız yavas yavas donmelerı lazım oyle gıdıp koyu bı sacı oreal le actırırsanız ılk sız begenırsınız tamam rengı acıldı dersınız ama zamanla o acılan sacın renk pıgmentlerı kaybolur ve boyanın rengını asla almamaya baslar
yıpranan sacı susam hınt h cevizi badem yılan sarımsak yagını surebılırsınız ama bunların hepsını ayrı ayrı alın
bu yagları karıstırıp ıcıne bı yumurta kırın ve oyle surun sacınıza
eger ımkanınız varsa yatmadan yag surun sabah yıkayın cunku sac gece dınlenır ve yagın etkısını daha ıyı gosterır
canım sen sacını boyatmıssın hemde actırmıssın sonra ustune boya vurmussun keske bıtkısel bı boya alsaydın sureklı bakım yap kaybolan vıtamın gerı gelsın ve uzun sure boyatma

arkadaşlar röflenin üzerine boya uygulandı mı o zaman saçlar mahvoluyor çünkü zaten oryalle darbeyi yemiş oluyorlar bir de boya uygulayınca çok kötü oluyor ama mahvetmek için tabi röflenin üzerine 2 kez boyamak yeterli:)sonuç asla eskisi gibi olmayan saçlar
boyamayın röfleden sonra en az 2 ay diyorum ya da hadi 1 ay 1 ay da riskli gerçi röfle yapıyorsunuz hazır biraz kullanın çok kötü bir röfle olmadıkça

bırsey sorucam kızlar yıpranan saclar ıcın evde yapılacak deneyıp memnun kaldıgınız bı maske varmı?

slm kızlar benim 5 yıldır saçlarım kızıldı açtırdım kumral boyadım ama saçlarım çok fena yandı yaaaa offffffffffffff aynaya bakmak istemiyorum deli olucam ne kullanayım ne önerirsiniz???? yardım lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…