Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarim yandı!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

LesaM

♡♡
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Ekim 2016
5.711
11.129
Merhaba arkadaşlar.
1ay önce saçımı boyatmak icin kuaföre gittim. Saçlarımı küllü sarı yapıp dibini kendi rengime boyatmak istedim.
Dediğim gibi yaptı kuaförden de süper halde çıktım.
Yalnız eve gelip saçlarımı yikadigimda lastik gibi uzadiklarini farkettim. Önce yandığını anlamadım heralde açıcıdan böyle oldu zamanla düzelir dedim mayonez maskesi sirke vs bir sürü bakım yaptım ama yok.
Hala sünüyor saçlarım sonra arastirinca fatkettimki saçlar yanınca böyle oluyormuş.
Napicam bir çözümü var diyin lütfen koyun yünü saçlarımla dolanıyorum resmen🤧

Merhaba arkadaşlar.
1ay önce saçımı boyatmak icin kuaföre gittim. Saçlarımı küllü sarı yapıp dibini kendi rengime boyatmak istedim.
Dediğim gibi yaptı kuaförden de süper halde çıktım.
Yalnız eve gelip saçlarımı yikadigimda lastik gibi uzadiklarini farkettim. Önce yandığını anlamadım heralde açıcıdan böyle oldu zamanla düzelir dedim mayonez maskesi sirke vs bir sürü bakım yaptım ama yok.
Hala sünüyor saçlarım sonra arastirinca fatkettimki saçlar yanınca böyle oluyormuş.
Napicam bir çözümü var diyin lütfen koyun yünü saçlarımla dolanıyorum resmen🤧
Benim de yandı. Öylece biraktim. Zamanla yanan kısımlar koptu azar azar sonra toparlandı. Her yilamada maske yaptım. Cok a belli olmuyordu dalgali falan yapınca. Ya kestirin ya da boyle yapin

Benim de yandı. Öylece biraktim. Zamanla yanan kısımlar koptu azar azar sonra toparlandı. Her yilamada maske yaptım. Cok a belli olmuyordu dalgali falan yapınca. Ya kestirin ya da boyle yapin
Isı kullanınca daha çok kopmadı mi saçlarınz?
Ben korkuyorum masa ya da düzleştirici vurmaya.
Normalde kıvırcık saçlarım ama yanınca kivircikligi da gitti saçmasapan birsey oldu

Isı kullanınca daha çok kopmadı mi saçlarınz?
Ben korkuyorum masa ya da düzleştirici vurmaya.
Normalde kıvırcık saçlarım ama yanınca kivircikligi da gitti saçmasapan birsey oldu
Yok daha cok gitmedi. Yani kopacak saç tararken de kopuyor zaten.zamanla düzelir maske yapmaya devam edin

X