arkadaşlar geçen ay saçlarımı boyattım açma boyama oldu fakat hem istediğim renk olmadı hem de saçlarım yıprandı daha gecen gun kestrdm biraz hemen kırık oluşmaya başladı ben saçlarımı her ay kestirerek boyadan kurtulmak ıstıyorum saçlarımı çabuk uzatabilcek doğal yağlar hangileri?? bemiks ampul unu duydum bı de o ıse yarar mı?? bana yardımcı olun lüfteennn
arkadaşlar geçen ay saçlarımı boyattım açma boyama oldu fakat hem istediğim renk olmadı hem de saçlarım yıprandı daha gecen gun kestrdm biraz hemen kırık oluşmaya başladı ben saçlarımı her ay kestirerek boyadan kurtulmak ıstıyorum saçlarımı çabuk uzatabilcek doğal yağlar hangileri?? bemiks ampul unu duydum bı de o ıse yarar mı?? bana yardımcı olun lüfteennn
Bende saçımın uzaması için uğraşıyorum. Edindiğim bilgileri şöyle bir toplarsak Hint yağının çok faydalı olduğunu duydum. Ben gece sürüp sabah kalkıp yıkıyordum hem yumusacık hemde daha güzel duruyorlar. Hint yağı saçın uzamasında faydalıdır ve saçlarının diplerine sürerek masaj yapmalısın bide saclarının uçlarında ki kırılmalar için badem yağını öneririm gece yatmadan saclarının uclarına sur sabah kalk yıka görüceksın faydasını. Şimdiden kolay gelsın :)
zeytinyağı ve isteğe bağlı olarak susam yağı hint yağı vs içine 2-3 adet doğum kontrol hapını toz haline getirip atıldığında hem gürleştirip hem de hızlı uzatıyor. benim çok yakın arkadaşımla annesi denedi ben de 1 kez yaptım hemen hissediliyor. kaşa kirpiğe de sürülebiliyor:)