• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım yandı bana bi çare arkadaşlar!!!

gulayece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9
0
86
kahverengi boyalı saçlarımı röfle yaptırmıştım kalın sıklıkta yaptıkları için hiç hoşuma gitmemişti 1 hafta sonra tekrar kahveye boyattım eski hali olsun die,zamanla aktı (2-2.5 hafta),bende açılmışken tekrar röfle attırdım istediğim sıklıkta rengi istediğim sarı olmadı koyu oldu bu seferde kötü deil ama asıl sorun saçlarım hamur gibi oldu kopuo napıcam bilemiorum..saçlarımı kestirmek istemiorum ,hayır kestirirsem erkek gibi olmam gerekio yanlar bayağı diplerden kopuo çünkü,taranmıo,sert sert ve eski parlaklığı gitti saçlarımın ...oooff napıcam ben ya ,ilk defa bööle bişeyle karşılaştım ,şekillendirmezsem berbat duruo şekil verdiğim aletlerde daha çok yakıp daha çok yıpratıo zaten kopuo saçlarım napıcam ben nolur yardımcı olun...mafoldumben

elma sirkesiyle suyu karıştırıyolardı galiba.lastik gibi uzayan saçlar için diye bi başlık vardı.ordan okumuştum.kopan saçlar için bişey diyemicem.inşallah bi faydası olur sirkenin canım.o başlığı bi okumanı tavsiye ederim.

kuzum naptın sen keşke bekleseydin röfle-boya-röfle ard arda yapmışın süper bi saçın olcak ki yanmasın.Olmuş bi kere üzülme başta saçını o şekillendiricilerden uzak tut güzel göstereyim derken iyice yıpratıyorsun.
foruma biraz göz gezdir saç bakımıyla ilgili bir çok bilgi var.
Zeytinyağı bu durumlarda baş kurtarıcıdır.Aktarlardan hakiki zeytinyağını al cezvede biraz ılıt dipleri dahil her yerine masaj yaparak sür en az 1 saat beklet.ılk yapmanda bile etkisini göreceksin...

ya topla onlerı fonle ı muddet ole geez bende su a senle aynı durumdayım cnm..kuru saca elma sırkesı sur 20 dk beklet yıka....yag bal ne bılıyım ıste sur bısılerr ama sen sen ol sekıllendrme

kahverengi boyalı saçlarımı röfle yaptırmıştım kalın sıklıkta yaptıkları için hiç hoşuma gitmemişti 1 hafta sonra tekrar kahveye boyattım eski hali olsun die,zamanla aktı (2-2.5 hafta),bende açılmışken tekrar röfle attırdım istediğim sıklıkta rengi istediğim sarı olmadı koyu oldu bu seferde kötü deil ama asıl sorun saçlarım hamur gibi oldu kopuo napıcam bilemiorum..saçlarımı kestirmek istemiorum ,hayır kestirirsem erkek gibi olmam gerekio yanlar bayağı diplerden kopuo çünkü,taranmıo,sert sert ve eski parlaklığı gitti saçlarımın ...oooff napıcam ben ya ,ilk defa bööle bişeyle karşılaştım ,şekillendirmezsem berbat duruo şekil verdiğim aletlerde daha çok yakıp daha çok yıpratıo zaten kopuo saçlarım napıcam ben nolur yardımcı olun...mafoldumben

bu sorunlar bende de var cnm kopma lastik gibi uzamalar yok bende ama kuruyken saçımı taramak imkansız çok sert.bir de şunu farkettim evdeyken biraz daha iyi yumuşak gibi ama ne zaman düzleştirsem ve dışarı çıksam kabarıyor kuruluğu daha da artıyor ki ben yıprandı diye saç boylarıma kesinlikle değdirmiyorum düzleştiriciyi sadece perçemlerimi ve diplerde gözüme hoş görünmeyen bir yer varsa onu düzeltirim ama kesinlikle saç uçlarıma dokunmam ama buna rağmen çok kuru maalesef..:gitme:buna da sebep saçımı boyamam ama boyamadan da yapamıyorum..:sinifsinif:

bi yerde okudum canım o yazıyı sana kopyalıorum ısıne yarayabılır

arkadaşlar benimde başıma aynı şey geldi koyu kestane saçlarımdan 2 senedir sıkılmıs ve actırmak istemiştim açtı en basta renk sorunu yasadım cok kötü turuncu gb bi renk oldu daha sonra biraz koyulastırdım eve gelip dusa girdigimde saclarım resmen dipten itibaren lastik gbydi elimde kalıcak die korktum baya bi arastırdıktan sonra biraz elma sirkesi bepanten ampül ( doktora yazdırabilirsiniz) badem yagı ve yılan yagı karısımı yaparak 2 st beklettim 2. yapısım ve inanılmaz derecede düzeldi yani hala yanık ama lastik gb degil ve yumusacık tabi dustan sonra durulanmıyan bakım kremlerinide kullanmanızı tavsiye ederim ayrıca yılan yagı sacı cok daha cabuk uzatıyo diolar bakalım uzun süre kullanmayı düşünüyorum

Merhaba , bu dogal bakimlar bir yere kadar yardim ediyor. Benim de saclarim ayni durumda sakiz gibiler. Loreal expert absolut repair sampuan ve maskesini kullaniyorum , 3 ayda neredeyse yaridan fazla duzeltti saclarimi cok iyi geliyor. dustan sonra da serum surup oyle kurutuyorum , igrenc saclar bile yumusacik duruyor . Bence denemelisin :)

kızlar loreal urunlerıde çok etkılı gerçekten özllikle serumu bir harıka yağ gibi bişey ama saçta o yağ süper bişeye dçnuşuyo kesınlıkle gür saçı olanlar deneısn ipeksı oluyo saçlar şu maskelerınınde methını çok duydum ama çok pahalı yaa
bı brıyantını vardı kar gibi bişi çok enteresan da saçta kayboluyo ... proffesıonel bı urun. ucuza aldığınız bıyer varsa haber edın bızde alalım ... ben serumu 55e aldım

Bende senınle aynı durumdaydım cnm kışın röfleli saçlarımı bakıra sonra tekrar sarıya sonra tekrar kahveye boyattım 1 hafta içinde saçlarımın çoğu dipten koptu komple saçlarım yandı.duştan sonra toplayıp bırakıyodum kopmasınlar dıye ellemıyodum saçlarıa ama şuan çok ii durumdalar kestirmekten başka şansın yok,saçlarına badem yağı sür bol bol her duştan önce saçı çok yumuşatıyo umarım en kısa zamanda çözrsin...

arkadaşlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için ...şimdi aktara özel bi karışım yaptırdım 2 haftadır 4 kere kullandım şimdilik bi faydasını görmedim ama şişe bitene kadar devam eğer işe yararsa sizinlede paylaşıcam şimdi hangi yağların karışımıydı unuttum yanlış yönlendirmiorum,aktarın dediğine göre hem uzatıo hem beslio kökten yumuşatıo ama onu biliorum..saçlarımı 1 ay sonra kendi rengine boyamayı düşünüodum ama boyamayıp röflelerin kendiliğinden gitmesini beklemek daha doğru sanırım ne kadar çirkin durucak yaa yarısı koyu kahve yarısı sarı..şu loreal in bi ürününü kuaför banada tavsiye etti 70 tl ama alamadım,bu yağ yaramazsa ona dönücem mecbur...

yalaşk 1 hafta once yandı saclarım canım karamelden duz sarıya çevırttırdım saclarım fonlu cıktıgım ıcın kuaforden farkedemedım yıkanınca anladım kı saclarım cayır cayır yanmış lastık gıbı uzuyor elımde kalıyor saclarım kestrmek zorund akaldım 1 karış kestırdım saclarım su an omuzlarımda sarıdan kurtulmak ıcın 2 gun ard arda boyadım saclarımı su an koyu kahve ama alacalı bulacalı.sabahta iyi bır kuafre gttım sacların dıpten yanmıs dedı ya erkek gıbı kestırıcem yada 1 sene duzelmesını beklıycem htta daha fazla kestıremedım geldım ewe. bende Barcelino diye bır yag var 10 tane yagın karısımı onu surdum sacıma 1 saat bekledım yıkadım ılgınc ama saclarım lastık gıbı olmadı bu sefer .ilk kullanımdı bu yağı (gecen sene almıstım ama duzenlı kullamamıstım) tabıkı gene cok kotuydu ama kotunun iyisiydı sureklı kullanımda cok etkı edecegını dusunuyorum canım hıc ole urunlere bı suru para vermeye gerek yok sen bu yağı al ve kullan etkısını gorecegıne ınanıyorum .bende cok kotu durumdayım aynaya bakınc aaglayasım gelıyor çok ama çook iyi anlıyorum senı

gokshe seninle aynı durumdayız anlaşıldı Çok üzgünüm çoook aynen bende saçımı yıkayıncaya kadar farkedemedim,gittim bakım yapsın die ,bana ne dese beğenirsin yanmamış yıpranmış sadece :oklava: bişey yok abartıosun ..makarna gibi uzayıp kopan saç yanmış olmuyormu? başka kuaföre gittim yanmış saçların dedi :a015:sanırım benim kullandığımda seninkine benzer bişey ...bakalım ii gelsin herkese tavsiye edicem,olmadıu tavsiye ettiğini mutlaka kullanıcam...çok teşekkür ederim ,umarım en kısa zamanda düzelir saçlarımız...

benım buldugum bır kac formul daha var canım onlarında işe yaracagını dusunuyorum hem de malıyetı dusuk kullananlar cok memnun hatta burda bır kuafor yazmıs sinemaki otu+badem yağı+bepanten ampul.yrn bunlarıda alıcam .
benım bu Barcelıno ılk seferde etkı ettı ama canım ya almanı tavsıye ederım sen 2 hafta kullnmıstın aktarın yaptığını demı faydası olmadımı henuz hıc

sadece yumuşattı diebilirim bide o makarna gibi uzayıp kopma sanki biraz daha azaldı yada kopacak başka yeri kalması saçın :sinifsinif: şişe bitene kadar faydasını anca görürüm gibi gelio ,bakalım dediğim gibi 2-3 hafta düzenli kullaniim olmadı sirek senin bahsettiğin ürüne geçioruumm..

zeytinyağıyla beraber aloevera maskeside işe yarayabilir. ama sanırım biraz uzayıp kestirilebilecek duruma gelene kadar beklemek en iyisi

Back