Selam tatlım,
Bugün şanslı günündesin
Ben de yeni bir ürün buldum. Loreal Casting Creme Gloss. İnternette biraz araştırma yaptım. Bugün dışarı çıkıp almayı düşünüyorum. Aradığın şeyin bu olduğuna inanıyorum. Şu anda gerçekçi olmamız gerekir ki senin saçların bir boya faciasına daha katlanamaz.
Bu bahsettiğim boya şöyle;
Amonyaksız. Kalıcı değil. Saçına kesinlikle bir parça bile zarar vermiyor.
28 yıkamaya kadar kalıyor. Eğer çok hafif beyazlarınız varsa onları kapatıyor. Ancak yoğun beyazlara sahipseniz bunu kullanmak işinize yaramayacaktır.
Baya bir renk seçeneği sunmuş loreal bizlere.
Oradan istediğin rengi alıp kullanmanı öneriyorum. Böylelikle saçın hem yıpranmamış olur hem de istediğin rengi elde edersin. 28 yıkama az gibi görülebilir ancak ortalama bir kadın saçlarını yakma derecesine getirme süresini bundan daha kısa bir rakama çekebiliyor.
Yani hem eğlenceli hem de amonyaksız olduğu için saça zararı sıfır ve saçın kendi üzerinde tonlarla oynama yapıyor. Bu da doğal bir görünüm olacağına işaret ediyor. Yazın ortasında dip boyayla uğraşmana da gerek kalmaz. Üstelik kuaförlerin verebileceği sonuçta olduğunu ve kolay uygulandığını düşünürsek maliyeti de cebimize kar kalıyor. Bir düşün derim.