Siyaha yakın olan saç rengimi değiştirmeye karar verip ilk kez boya yaptırdım saçlarıma yazın. önce uçları açıcıyla açıldı. üzerine de düz bakır-sarı tonlarında boya yapıldı. yani diplerde açıcı olmadığı için dipler biraz daha koyu, uçlar da daha açık bi renk oldu. ben bakırımsı bi sarıyı beğenmedim. siyahtan direk o renge geçince gözüm de alışamadı tabi bi anda. gidip o saçımı küllü kumrala boyattım. koyulaştı saçlarım ama yıkadıkça rengi açılıp, açık kumral tonlarına döndü. özellikle de altta açıcı olduğu için uçları sarıya yakın bi renk oldu hatta nerdeyse sarı. dipler normal kumraldı ama. ben 3 ay bekledim dibim iyice geldi, renk de yerine oturdu artık akmıyodu. açık kumral tonlarında, uçlar sarıya yakın bu renk hoşuma gitti ama sonradan sıradan gelmeye başladı. istediğim renk bu değil ve artık aynaya bakınca saçlarımı hiç beğenmemeye başladım. çok arada kalmış bi renk gibi geliyo bana. geçen hafta gidip dip boyası yaptırdım. bi kaç ton açık bi dip boyası oldu yakıştı. ama uçlar hala aynı renk. kuaföre sarı krepe balyaj atmasını söyledim. hem daha yukardan başla bu kez sarılara dedim ama bi daha açıcı sürersek yanabilir saçların dedi. üst kısımlara hiç açıcı değmedi zaten, üst kısımlar açıcıyla açılsa da altlara açıcıyı az bekletse olmaz mı acaba ? yani diplerim aynı kalsın ama altına sarı krepe balyaj istiyorum. sizce yanar mı saçlarım ? ben evde kendim açıcı kullanmadan boyayamaz mıyım altları sarıya kızlar ya zaten uçları sarıya yakın bi renk yani oralara açıcı sürmeye gerek var mı ki ? saçlarım belime kadar uzun yani korkuyorum bi yandan ama artık istiyorum sarıları