Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yağlanıyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
şampuanlar ve şaç kremleri bölümüne bakmalı ve konunuzu oraya açmalısınız bence

benim sadece perçemim yağlanıyor çok ellemiyorum hatta perçemimi topladğmda bile yağlanıyor. ne kullandıysam olmadı sabunla bile yıkadım. kazık gibi yaptı ama yağlandı yine. bunu kullanıcam.sağolun

kızlar ya benimde saçlarımın dipleri çok yağlı uçlarıda inanılmaz kuru anlamadım bu işten bişey çok çabuk yağlandığı için çok sık yıkamak zorunda kalıyorum ama uçlarıda inanılmaz kuruyor her haltı denedim olmuyor uçlarına saç kremi sürüyorum badem yağı sürüyorum banamısın demiyor ya ben sürdükçe uçları iyice kuruyor dipleri iyice yağlanıyor

çabuk yağlanan saçlara doğal bi çözüm bileniniz var mı arkadaşlar?????

Cnm evde yapılabilecek bir formül bilemiyorum ama aynı senin gibi benim kızkardeşimin de saçları çok çabuk yağlanıyordu hatta seninki o kadar mıdır bilemiyorum. Kardeşim hergün saçını yıkamadan dışarı çıkamıyordu. Sonra internetten mi ne araştırmış HC markalı tamamen doğal yağlardan oluşan bir bakım kremi ve yine aynı ürünün saç şampuanını aldı. Biz önce biraz tepki gösterdik çünkü iki ürünün fiyatı toplam 60 TL ydi fazla gibi geldi bize ama gerçekten işe yaradı bir de öyle çok ufak hemen bitecek birşey değil. Hala ilk alığı ürünü kullanıyor kardeşim ve çok memnun. Ayrıca saçları kısa falan da değil yani belki sana da iyi gelebilir diye düşündüm. Bir de resmini koyayım ürünün istersen belki sen de duymuşsundur

çoooookkkk teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…