- 29 Ağustos 2019
- 5
- 0
-
- Konu Sahibi Mavinevresim
vitamin kullanıyorum düzenli olarak aslında ama düzelme olmadıSaçınız vitaminsizlikten olabilr mi çünkü benim de öyle.. saçımı kaç defa kalın çıksın aynı boyda uzasın diye kesiyordum.. Kestikten Önce kalın oluyordu ama uzadıkça seyrekleşiyor inceliyordu.. Orantısız bir hal alıyordu yani belime de gelse uzun olduğu belli değil o derece orantıszlıkta.. Vitamin eksikliğindendi benimki.. Hamile kaldıktan sonra da baya bi dökülme oldu pul pul dökülüyordu doktorun bana verdiği vitamin ilaclarından sonra dökülme azaldı sağlıklı oldu eskisi gibi orantısız da değil.. Doktora görünün.. Diğer bölgedeki tüyleriniz de jiletle almanızla alakalı bir durum kırılması filan..
Hamile kalmadan önce o kadar çok şikayetçiydim ki.. Vitamini hamilelikten dolayı doktorum verdi decavit ve sanol.. Ama saçlarıma da baya iyi geldi eşim bile saçların sağlıklı görünüyor diyor.. Vitaminsizliktendi benim ki.. Anlıyorum hatta yeni çıkan saçlar oluyor o bile tel tel oluyor dokununca acıyor.. Elektriklenme gibi oluyor.. Saç kremi kullanıyor musunuz o da işe yarıyor..vitamin kullanıyorum düzenli olarak aslında ama düzelme olmadısaçlarımı kazıtmayı dusunuyorum teller arasından bozuk saçı araya araya yoruluyorum gun ıcınde ıyıce takıntı halıne getırdım durumu. sız hangı vıtamını kullandınız
evet saç kremı baya yumusatıyor pürüzsüz gösterıyor ama dökülmelerimi arttırdı galıba roaccutane kullandıktan sonra başladı bu durum bende galıba saçlarımı aşırı kurutuyordu kırıldı felan ama yıllar oluyor yanı yenı cıkan saçlarda bozuk cıkıyorHamile kalmadan önce o kadar çok şikayetçiydim ki.. Vitamini hamilelikten dolayı doktorum verdi decavit ve sanol.. Ama saçlarıma da baya iyi geldi eşim bile saçların sağlıklı görünüyor diyor.. Vitaminsizliktendi benim ki.. Anlıyorum hatta yeni çıkan saçlar oluyor o bile tel tel oluyor dokununca acıyor.. Elektriklenme gibi oluyor.. Saç kremi kullanıyor musunuz o da işe yarıyor..
Sakın ama sakın saçlarını koparmaya çalışma yoksa zamanla bu bir tik haline gelir trikotilomani diye bir hastalık var ona yakalanırsın
Zamanla kendini koparmamak için durduramazsın büyük sıkıntılar olur ,sosyal hayatınıda etliler şimdiki saçlarını mumla ararsıncoktan yakalandım benceof
Hamilelikteki sac sagligi Vitaminden ziyade östrojen hormonunun yükselmesinden kaynaklı benim de uzadıkça zayıflayan dökülen saclarim var ilac kullanimina bagli bir dokulme. Ayni sekilde o vitaminleri kullanayim ise yarayacak mi diye deniyorum 2,5 aydir. Tek gelişme parlaklık artması bakalım 6 ay dolana kadar devam edicem .Hamile kalmadan önce o kadar çok şikayetçiydim ki.. Vitamini hamilelikten dolayı doktorum verdi decavit ve sanol.. Ama saçlarıma da baya iyi geldi eşim bile saçların sağlıklı görünüyor diyor.. Vitaminsizliktendi benim ki.. Anlıyorum hatta yeni çıkan saçlar oluyor o bile tel tel oluyor dokununca acıyor.. Elektriklenme gibi oluyor.. Saç kremi kullanıyor musunuz o da işe yarıyor..