Merhaba öncelikle ben saçımı 2 kez boyadım 1 kere de kuaföre boyattım saçlarım dalgalı kalın telli ve sert ..
Sanırım iyi bakamıyorum veya bulunduğum şehirin suyu iyi gelmiyor öncelikle eklediğim beyaz ve siyah renkle kapalı resimler benim kuaföre boyattığım rengin açılması sonucu oldu şapkalı fotoğraf bu hafta çekildi daha net diplerden aktı saçım 10 cm lik kadar
önce tarih olarak yazayım ben 5-6 temmuz tarihinde kuaföre boyattım açıldıkça farklı bir renk oldu yalnız ben canlı bir renk kullanmak istiyordum fazla yakışmadı sanki 1 kasımda kendim kızıl viyoleye boyadım onun da etkisi azaldı kendi saç rengime yakın bir renk elde ettim dipler siyah çıkıyor fakat uzadıkça açılıyor benim saç rengim
2012 mayıs tarihinde kızıl kahveye boyamıştım saçımı o da yeşil kapalı olan o renk hoş oluyor sanırım beni açıyor ama bilemeyeceğim
beyaz renkli sayılabilirim kaşım siyah gözlerim açık kahve
19 yaşındayım altta koyduğum saç rengi bana yakışır mı yardım ne olur saçlarım göğüs hizasında bu arada uçlarını kestirdiğim halde hep kırık kırık bakım da uyguluyordum vazgeçtim boya istiyor sanırım
kızıl tonlardan hoşlanıyorum ama saç nasıl açılır bunun hakkında bir fikrim yok
patlıcan moru kızıl siyah da düşündüğüm tonlar ne olur yardım
bıktım bakımsız sert saçlarımdan
böyle gitmemeli!!