Saç Kesim Şekilleri Saçlarım uzun ve dalgalı.. Katlı küt kesim yaptırmak istiyorum..Sizce olur mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
benim saçlarım iri dalgalı.senelerdir de katlı kesim.göğsümün altında ya da daha kısa uzunlukta kullanıp durdum kaç senedir bu bi döngü olarak devam etti.

ama artık çok sıkıldım.küt kesitrmek istiyorum boynumda ve küt. hafif bombeli.en son kestirdiğimde çok katlı oldu öyle istemiştim ama artık şekle girmiyorlar biri batıya bi tarafı doğuya gidiyor saçlarımın ve kötü oldular.

küt kestirsem de üstlerde azcık kat kalıcak ama çok fark edilir biçimde değil.sizce ne yapayım.kestiriyim mi küt olarak yoksa başka bi şekil mi verdiriyim?arada kaldım ama küt saçı da severim..:26::26:

yarın kuaföre gidicemm.acil ceap bekliyorum

ben her zaman uzun saçtan yanayımmm (belkide saçlarım kısa olduğu içindir :))
değişiklik istiyorsan rengini filan değiştir. hem kısa saç olduğundan yaşlı gösterebilir.

uzun saçı kendi haline bıraksan bile güzel duruyo fakat özellikle küt modeller kendi haline bırakılmıyo kötü bi görüntü oluşuyo mutlaka fönle düzeltilmesi gerek bu açıdan kullanışlı değil ama dersen ki ben fönlemeye razıyım veya maşa düzleştirici her zaman kullanabilirim o zaman küt model güzel ve modern duruyo ama gene de uzun saç gibisi yok benim de omuz hizamda açık bırakınca düz olmasına rağmen şekillendirilmesi gerekiyo ben de daha fazla yıpranmasın diye sürekli topluyorum inşallah en kısa sürede uzar

Insan ıcınden gecırıyorsa bence yapmalı benım gıbı mesela bıranlık kararla olmustu bence de denemek ıstıyorsan helede daha once denemedıysen kullan derım... Ugrasmasına gelınce evet sadece duzlestırıcı kullanıyorum

Yeni şekil yapmak istiyorsan iyi bir saç bakım kremiyle nemlendirip şekil vermen gerekiyor Kuaföre gidincede saçlarına önceden bakım yaptırırsan (yere bağlı bazı kuaförler yapıyor) o bakım saçlarına bir şekil verir ve bunu kuaförede tanış bence :)

saten saçların uzuyınca güzel bir şekle giricek kat kat olduqu için o yüzden biraz sabretmen gerekiyor şuan biraz kısa olduklarından napacaqını bilemiyorlar :)

güzel durmayan bir katlı kesimdense küt keism çok daha güzel olur.bence denmelisin kışa kadar uzar nasılsa yazında efil efil kullnırsın

teşekkürler kızlar yorumlarınız için..

saçım uzun zamandır uzun zaten ve 4-5 senedir hep katlı kesim insan sıkılıyo değişiklik istiyo.önce siyahtı şuan kahverengi.rengini değiştirdim ama artık sıkıldım sanırım yarın gidip küt kestircem..uzun saçı da,çok kısa olmadığı sürece kısa saçı da severim..

yenilenmek istiyorum.yaa böyle de şekil vermek istiyo.hem de şekil versem bile artık bişeye benzemiyo çünkü o kadar katlı ki

sanırım yenilenmeye ihtiyacım var.sonra küt bi şekilde uzatırım eğer istersem..

teşekkürler kızlar ... umarım iyi olur ve severim

hadı bakalım mutlu haberlerını beklıoyoruz ıns ıstedıgın gıbı bı kesım yakalarsın

kestirdim saçlarım kendine geldi.dolgun ve çok sağlıklı duruyor..

bundan sonra rahat rahat uzatıcam sağlıklı bi şekilde.. ve katsızz...:81: iyi ki kestirmişim..

bende kestirmek istiyorum ama ne zaman kestirdiysem pişman oldum..saçlarım keşke biraz daha dalgalı ve gür olsaydı...ahh bi cesaret..bende haftaya kestireyim diyorummm...ama kesimden sonra çok hafif dalgalı ve dökülmekten syrekleşen saçlarıma nası şekil vericemm bilmiyorummm sende iiyi cesaret iyi günlerde kullan cnm:)

harika! çok çıtır ve cool olmuş, bir süre böyle kullan derim ben, herkese gitmez bu tarz bi saç ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…