Insan ıcınden gecırıyorsa bence yapmalı benım gıbı mesela bıranlık kararla olmustubenim saçlarım iri dalgalı.senelerdir de katlı kesim.göğsümün altında ya da daha kısa uzunlukta kullanıp durdum kaç senedir bu bi döngü olarak devam etti.
ama artık çok sıkıldım.küt kesitrmek istiyorum boynumda ve küt. hafif bombeli.en son kestirdiğimde çok katlı oldu öyle istemiştim ama artık şekle girmiyorlar biri batıya bi tarafı doğuya gidiyor saçlarımın ve kötü oldular.
küt kestirsem de üstlerde azcık kat kalıcak ama çok fark edilir biçimde değil.sizce ne yapayım.kestiriyim mi küt olarak yoksa başka bi şekil mi verdiriyim?arada kaldım ama küt saçı da severim..:26::26:
yarın kuaföre gidicemm.acil ceap bekliyorum
hadı bakalım mutlu haberlerını beklıoyoruz ıns ıstedıgın gıbı bı kesım yakalarsınteşekkürler kızlar yorumlarınız için..
saçım uzun zamandır uzun zaten ve 4-5 senedir hep katlı kesim insan sıkılıyo değişiklik istiyo.önce siyahtı şuan kahverengi.rengini değiştirdim ama artık sıkıldım sanırım yarın gidip küt kestircem..uzun saçı da,çok kısa olmadığı sürece kısa saçı da severim..
yenilenmek istiyorum.yaa böyle de şekil vermek istiyo.hem de şekil versem bile artık bişeye benzemiyo çünkü o kadar katlı ki
sanırım yenilenmeye ihtiyacım var.sonra küt bi şekilde uzatırım eğer istersem..
teşekkürler kızlar ... umarım iyi olur ve severim
hadı bakalım mutlu haberlerını beklıoyoruz ıns ıstedıgın gıbı bı kesım yakalarsın
kestirdim saçlarım kendine geldi.dolgun ve çok sağlıklı duruyor..
bundan sonra rahat rahat uzatıcam sağlıklı bi şekilde.. ve katsızz...:81: iyi ki kestirmişim..
hadı bakalım gule gule kullan yenı ımajını fotolarını beklıyoruz...kestirdim saçlarım kendine geldi.dolgun ve çok sağlıklı duruyor..
bundan sonra rahat rahat uzatıcam sağlıklı bi şekilde.. ve katsızz...:81: iyi ki kestirmişim..
harika! çok çıtır ve cool olmuş, bir süre böyle kullan derim ben, herkese gitmez bu tarz bi saç ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?