Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım UZUN arasiına sarı attırmak istıyorum- RESİMLİ -

sarı deilde karamel yada kumral daha güzel olur:)zmein koyu sarı çok sırıtır yapay durur:)

evet bende poset cay arkadasima katiliyorum karamel yada kumral tonlari cok güzel olur :)) saclarininda masallahi var bu arada cok saglikli görünüyor

benim saclarim da seninkiler gibi,gecen sene kuaforun gazina gelip isiltilar attirmistim.isik vericez sacina diye kandirmisti beni:) ilk basta garip gelmisti,ama 10 gun sonra harika oldu saclarim.sanki sacim gunesten sararmis gibi dogal oldu,herkes cok begendi;her goren sordu.ama benim sari degildi aralara atilanlar.dedigim gibi gunesten acilmis gibiydi.senin saclarina da guzel olur, bence direk sari attirma.

hepinize teşekkür ederim öncelikle =)
ben doğal bi renk olsun aralarda biraz daha hoş durur diye sarı attırmak istedim ama dediğim gibi sırıtmasından cok korkuyorumkuaför gazabına ugramakda istemiyorum..evde aralarına atabileceği bi renk varmı kızlar

merhaba canım. aralara attın mı sarı? ben de denemek istiyorum evde ama cesaret de edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…