• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım UZUN arasiına sarı attırmak istıyorum- RESİMLİ -

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
$gi.jpg

benim saclarim da seninkiler gibi,gecen sene kuaforun gazina gelip isiltilar attirmistim.isik vericez sacina diye kandirmisti beni:) ilk basta garip gelmisti,ama 10 gun sonra harika oldu saclarim.sanki sacim gunesten sararmis gibi dogal oldu,herkes cok begendi;her goren sordu.ama benim sari degildi aralara atilanlar.dedigim gibi gunesten acilmis gibiydi.senin saclarina da guzel olur, bence direk sari attirma.

hepinize teşekkür ederim öncelikle =)
ben doğal bi renk olsun aralarda biraz daha hoş durur diye sarı attırmak istedim ama dediğim gibi sırıtmasından cok korkuyorumkuaför gazabına ugramakda istemiyorum..evde aralarına atabileceği bi renk varmı kızlar :61:

hepinize teşekkür ederim öncelikle =)
ben doğal bi renk olsun aralarda biraz daha hoş durur diye sarı attırmak istedim ama dediğim gibi sırıtmasından cok korkuyorumkuaför gazabına ugramakda istemiyorum..evde aralarına atabileceği bi renk varmı kızlar :61:

merhaba canım. aralara attın mı sarı? ben de denemek istiyorum evde ama cesaret de edemiyorum.

Back