Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylermisiniz aalh aşkına nekadar hızlı uzatırki bakımlar saç ayda ancak maksimum 1_1.5 cm uzuyor benim bildiğim hani öle mucize bir yöntem olsa tvlerde nette çok çok olumlu sonuçlar alırdık ama bazı bakımlarda herkese etki etmediği için çoğu kişi memnun kalmıyor yani yine dediğim gibi öle çok bariz bir uzama hızı henuz ne hapta nede vitaminlerde nede beslenmede
3-5 cm uzaması imkansız diyorum öle bir şey olsa Guinnes rekorlarına girin bence
badem yağı ve zeytin yağıı kullannn grçkten çok ii gelio saça bnmde saçlarımm uzamıoduu amaa şimdii gayet sağlıklıılr ve çk çbk uzuooooooo![]()
ah cnm ah keşke saçlarım uzamasa da yeter ki dökülmese bu da dert mi bence saçlarının sağlıklı olmasına yat kalk şükret.
arkadaşlar saçların 50 tel dökülmesi doktorlar normal olduğunu söylüyorlar ama daha fazla dökülüyorsa vücuttaki bazı vitamin eksikliği yada strese bağlı olduğunu söylüyorlar benim saçlarımda çok dökülüyordu arkadaşım kuru toz mayayı sıcak suda erititip ılık olunca banyodan çıkarken temiz saçlarıma masaj yaparak döktüm ilk denememde bile işe yarıyo dökülme olmadı birkaç hafta daha denedim harika hem gürleşti canlandı uygulamaya devam sositososito çok memnunum