Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım uzamıyor yardım lütfen

vitamin eksikliği olabilir strestende olabilir yada bi hastalık etkileye bilir saçaların uzaması kan akışıyla alakalı kan akışının hızlı olması deri altındaki damarların genişleyerek hızlı uzamasını vede saçların beslenmesini sağlar ama öle mucize uzatma yok

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm kuzenımde bu dertteydı cok sık yıkadı saçlarını cok sık denize gidip geldi .ve kırıklarını saçında hiç bekletmedi. baya faydasını gördü snde bunlara dikkat edebılrsn biraz.

malesef canım dışarıdan yapılan bakımlar yeterli değil mutlaka beslenmeye dikkat etmeliyiz . biyotin , çinko ve vitaminleri yeterince almalıyoz .. ben de inanmıyorum ayda 5 cm saç uzamasına tamamen hayal ürünü bence

söylermisiniz aalh aşkına nekadar hızlı uzatırki bakımlar saç ayda ancak maksimum 1_1.5 cm uzuyor benim bildiğim hani öle mucize bir yöntem olsa tvlerde nette çok çok olumlu sonuçlar alırdık ama bazı bakımlarda herkese etki etmediği için çoğu kişi memnun kalmıyor yani yine dediğim gibi öle çok bariz bir uzama hızı henuz ne hapta nede vitaminlerde nede beslenmede

3-5 cm uzaması imkansız diyorum öle bir şey olsa Guinnes rekorlarına girin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
saç zatma başlığında pek çok yöntem var. bence oradan faydalan. ayrıca biotin de kullan. içten de beslensin saçların...

söylermisiniz aalh aşkına nekadar hızlı uzatırki bakımlar saç ayda ancak maksimum 1_1.5 cm uzuyor benim bildiğim hani öle mucize bir yöntem olsa tvlerde nette çok çok olumlu sonuçlar alırdık ama bazı bakımlarda herkese etki etmediği için çoğu kişi memnun kalmıyor yani yine dediğim gibi öle çok bariz bir uzama hızı henuz ne hapta nede vitaminlerde nede beslenmede

3-5 cm uzaması imkansız diyorum öle bir şey olsa Guinnes rekorlarına girin bence

ewd hakLısın o kadar uzamıo.

benim de önceden hiç uzamazdıı vea ben farketmezdim kırıkLarımı aLdırdıım uçLarından ve bakım yağı kuLLanıorm.
önceden saçLarıma hiç bakmazdıım şimdi haftaLık bakım uyguLuorm.
badem yağı,zeytinyağı faLn saçLarım bu sayede hem güçLendii hemde uzadığnı çevremdekiLer ve ben dahii farkedebiLiorz.
sırnaşık şey

ah cnm ah keşke saçlarım uzamasa da yeter ki dökülmese bu da dert mi bence saçlarının sağlıklı olmasına yat kalk şükret.

badem yağı ve zeytin yağıı kullannn grçkten çok ii gelio saça bnmde saçlarımm uzamıoduu amaa şimdii gayet sağlıklıılr ve çk çbk uzuooooooo:emir_bebek:

canlarım cok tskler yorumlar icin a.s. konuyu actıgımda uzun süre takip ettim ama kimseden cvp gelmiyordu o yüsden birsüredir bakmıyordum tek tek dikkatle okudummm cvplarınızı cok msaolun ben defne tohumu yagı ve cinko hapı kullanmayı düsünüyorum siz ne dersiniz?

ah cnm ah keşke saçlarım uzamasa da yeter ki dökülmese bu da dert mi bence saçlarının sağlıklı olmasına yat kalk şükret.

sana tavsiyem sarımsak yagı cnm bir arkadasım kullandı ve sonuctan memnundu benim dökülme problem var ama saclarım yinede cok gür :nazar: sadece cok gec uzuyor işte :oklava:

birde birkac baslıkta placente sampuanın dökülmeye cok ii geldigini okudum ama denemedigim icin birsey söyleyemiyorum

arkadaşlar saçların 50 tel dökülmesi doktorlar normal olduğunu söylüyorlar ama daha fazla dökülüyorsa vücuttaki bazı vitamin eksikliği yada strese bağlı olduğunu söylüyorlar benim saçlarımda çok dökülüyordu arkadaşım kuru toz mayayı sıcak suda erititip ılık olunca banyodan çıkarken temiz saçlarıma masaj yaparak döktüm ilk denememde bile işe yarıyo dökülme olmadı birkaç hafta daha denedim harika hem gürleşti canlandı uygulamaya devam sositososito çok memnunum

canim ben 1 yumurta badem yagi zeytin yagi yarim saat kafamda bekletip yikiyodum ve parlaklik veriyodu ayrica uzamaya azda olsa ettkili oldu birde turplu su mucize gibi biseymi ben denedim 1 hafta dene sonucunu bekliyorum turplu su

arkadaşlar saçların 50 tel dökülmesi doktorlar normal olduğunu söylüyorlar ama daha fazla dökülüyorsa vücuttaki bazı vitamin eksikliği yada strese bağlı olduğunu söylüyorlar benim saçlarımda çok dökülüyordu arkadaşım kuru toz mayayı sıcak suda erititip ılık olunca banyodan çıkarken temiz saçlarıma masaj yaparak döktüm ilk denememde bile işe yarıyo dökülme olmadı birkaç hafta daha denedim harika hem gürleşti canlandı uygulamaya devam sositososito çok memnunum

saçlarınızdan bir tutam alın ve hafif cekin 5ten fazla saç teli geliyorsa elinize mutlaka bir dktra görünün arkadasında dedigi gibi farklı nedenlerden dolayı dökülüyor olabilir benim saçlarımda döklüyor ama dedigim gibi yinede cok gür :nazar: ayrıca saçları dökülen arkadaslara ısrarla sarımsak yagını öneriyorum:lepi:

benim saclarımda uzasaydı bi benneyaptımki üstelik kesimide yamuk gittigim kuaför saolsun :mymeka: yinede kıyamıyorum kestirmek istemiyorum artık böle uzasın uzicaksa :çok üzgünüm:

Back
X