Kullu turunculuk yapmaz diye bisey yokki canim yesil bile yapiyor valla .Kızlar saçlarım hiç işlem görmemiş koyu kahverengiydi hafif kızıl kahve diyebiliriz değişik bi ton ama koyuydu bayağı ilk defa evde kolestonun doğal olduğu için naturals serisinden açık küllü kumral uyguladım küllü tonlar turunculaşma yapmaz diye biliyodum şu an hafif bi turynculaşma mevcur diplerimde bir dahaki boyamda hangi renkle bunu kamufle edebilirim yine açık kahve olsun istiyorum eski saçımdan daha açık bak köpüğüne yakın istiyorum doğal bi renk ve turunculukta gitsin yardım lütfennn
Anladım teşekkür ederim kutu üzerinseki şart değil açık bi kahve istemiştim bir sonraki rengim ne olmalı sizceKullu turunculuk yapmaz diye bisey yokki canim yesil bile yapiyor valla .
Sacini acmadan istedgin renge bikerede ulasmak okdar basit degil malesef kutulardki resimlerden olmuyo hep saclarmiz :)
Benim dilim cok yandi bu konuda kuafr en iyisi oda tabi guvenilir olmasi her kuafrde iyi degilll
Anladım teşekkür ederim kutu üzerinseki şart değil açık bi kahve istemiştim bir sonraki rengim ne olmalı sizce
kiz ne yaptn sen:) uzun mu braktn sacnda boyayo cnm. bde acici kullnldktn snra istdgn ren yaparsn ama acici saci mahfedyor his tavsiye etmem hala cekyormKızlar saçlarım hiç işlem görmemiş koyu kahverengiydi hafif kızıl kahve diyebiliriz değişik bi ton ama koyuydu bayağı ilk defa evde kolestonun doğal olduğu için naturals serisinden açık küllü kumral uyguladım küllü tonlar turunculaşma yapmaz diye biliyodum şu an hafif bi turynculaşma mevcur diplerimde bir dahaki boyamda hangi renkle bunu kamufle edebilirim yine açık kahve olsun istiyorum eski saçımdan daha açık bak köpüğüne yakın istiyorum doğal bi renk ve turunculukta gitsin yardım lütfennn