- 11 Haziran 2017
- 2
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Sseeffaa92
MERHABA ARKADASLAR SACLARIMI PALETTE ACIK KULLU SARI RENK ILE BOYADIM FAKAT SACLARIM KULLU OLACAGI YERDE TURUNCU OLDU . BU RENGI KOYULTMADAN NASIL KULLUYE CEVIREBILIRIM ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1/2 tüp yarım tüp mü demek?Merhaba, ben dün saçlarımı yoğun ombre yaptırdım ama bildiğin civciv sarısı olmuştu. Tabiki hemen internetten araştırdım ve şu an tam küllü sarı oldu. Şöyle yaptım:
1/2 tüp koleston 1.11
1/2 tüp 30 vol %9 oksidan
1 çay kaşığı mavi saç boyası(lilafix mavi aldım ama bulabilirsen 0.88 igora iyiymiş)
1 tatlı kaşığı kadar saç kremi
2 yemek kaşığı kadar su
Bunları karıştırıp saçıma sürdüm 2 dk bekletip bol şampuanla yıkadım. Turunculuk tamamen gitti. Ama bir uyarı mavi boyayı çok az koy çok koyarsan saçın koyu gri olur ve fazla bekletme.
Evet yarım tüp. maviyi fazla koymayın dikkat edin yalnız1/2 tüp yarım tüp mü demek?
Evet yarım tüp. maviyi fazla koymayın dikkat edin yalnız
Başka renge boyadım saçımı maalesef çok geçBaşka bı konuda biri 40dk beklettım yazmış öncesi sonrası foto atabilir misin acaba
Merhaba benim saçım da aynı senin gibi şuan civciv sarısı. Yani çok canlı bir sarı. Ben doğal kumral rengi olsun istiyorum. Mavi boydan katmasam bu renk olur mu? Ayrıca oryalle yaptıralı 1 hafta oldu daha. Saç yanar mı?Merhaba, ben dün saçlarımı yoğun ombre yaptırdım ama bildiğin civciv sarısı olmuştu. Tabiki hemen internetten araştırdım ve şu an tam küllü sarı oldu. Şöyle yaptım:
1/2 tüp koleston 1.11
1 çay kaşığı mavi saç boyası(lilafix mavi aldım ama bulabilirsen 0.88 igora iyiymiş)
2 yemek kaşığı kadar su
Bunları karıştırıp saçıma sürdüm 2 dk bekletip bol şampuanla yıkadım. Turunculuk tamamen gitti. Ama bir uyarı mavi boyayı çok az koy çok koyarsan saçın koyu gri olur ve fazla bekletme.
11.1 Yazacaktınız herhaldeMerhaba, ben dün saçlarımı yoğun ombre yaptırdım ama bildiğin civciv sarısı olmuştu. Tabiki hemen internetten araştırdım ve şu an tam küllü sarı oldu. Şöyle yaptım:
1/2 tüp koleston 1.11
2 yemek kaşığı kadar su
Evet yanlış yazmışım 11.1 olacak sağolun uyardığınız için :)11.1 Yazacaktınız herhalde
mor şampuan kullan tatlım 2 haftada bur banyodan sonra son yıkamada 1 kez..