Saç Bakım Ürünleri Saçlarım tüleriyor:((

begonvila

çekim gücü:)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
519
1
40
Kızlar saçlarım kıvırcık ve gür,çok tüleriyor.Jöle gb şeyler sürmek istemiyorum ne yapmam lazım:çok üzgünüm:

benim saçlarım düz ama buna ragmen çok gür ,kalın telli.. çok fazla da kimyasal işlem gördüğünden uçları berbat olmuştu artık .. ayrıca çok elektirikleniyor, kabarıyordu(sanırım tülermekten kastın bu )

bir de kazık gibi sepsertti benımkıler..

çok fazla ürün kullandım. en iyisi bonacure onun ürünlerinden kendıne uygun olana bnak bence.. kabarmayan, ama hacimli, ipek gibi yapıyor.. ben bonacure repair aldım. kırık da oldugundan..
strawberrynet.comdan inceleyeblirsin

cevap için çok sağol nihayet bir cevap geldi.
tüleriyor deyince kimse anlamadı sanırımkaydirigubbakcemile3

temiz saç tülerio yav,bende her banyodan sonra saçımı düzleştirken mutlaka tülerir:)

Begonvila benim de saçlarım kıvırcık ve çok tüleriyordu. ben de kimyasal bir şeyler sürmekten hoşlanmıyorum. elidorun mükemmel düz şampuanını kullanıyorum. yatmadan yıkıyorum çıkınca hafif kurulayıp öyle yatıyorum. sabaha yatışmış buklelerim oluyor çok memnunum.

benim saçlarım düz ama buna ragmen çok gür ,kalın telli.. çok fazla da kimyasal işlem gördüğünden uçları berbat olmuştu artık .. ayrıca çok elektirikleniyor, kabarıyordu(sanırım tülermekten kastın bu )

bir de kazık gibi sepsertti benımkıler..

çok fazla ürün kullandım. en iyisi bonacure onun ürünlerinden kendıne uygun olana bnak bence.. kabarmayan, ama hacimli, ipek gibi yapıyor.. ben bonacure repair aldım. kırık da oldugundan..
strawberrynet.comdan inceleyeblirsin

Sanarım schwartzkop bonecure diyorsunuz. Testerını kullandım doğru çok güzel. Ama biraz pahalı. Size daha uygun olarak birşey önereceğim. Herşey ph değeriyle ilgili. Kullandığınız şampuanın ph derecesini düşürmeniz gerekiyor. Nasıl olacak bu şampuana yağ, limon, sirke gibi ph değerini düşürecek birşeyler katın. Örneğin badem yağı çok iyi bir seçim. Hem de yüksek e vitamini içeriyor. örneğin 50 ml'ye 10 damla veya daha fazla koyabilirsiniz. Kokusuna dayanabilirseniz balık hapını iğneyle patlatıp koyun omega 3 insan için mucize bir şey. Kepek ve saç derisi sorunu için aspirini toz haline getirip şampuana katabilirsiniz. yine ph'ı düşürür ve salisik asit cilt için bir mucize.özellikle sivilceler için de çok iyi.

canım benımde saclarım gür ve kalın telli zaten zor yatısıyorlar ama ne yaparsam yapayım o tepemdeki kücük saclar dikiliyor tüleriyor .s her seyı denedım jole bıle surdum kı hıc hoslanmam onlar yatısmıyor yahu hep tülermiş bir şekilde duruyorlar sinir oluyorum :KK43: bir cozum onerısı olan varsa cok sevınırımm

canım benımde saclarım gür ve kalın telli zaten zor yatısıyorlar ama ne yaparsam yapayım o tepemdeki kücük saclar dikiliyor tüleriyor .s her seyı denedım jole bıle surdum kı hıc hoslanmam onlar yatısmıyor yahu hep tülermiş bir şekilde duruyorlar sinir oluyorum :KK43: bir cozum onerısı olan varsa cok sevınırımm

Benim de çok tüleriyordu clearın yumuşak ve parlak saçlar için olan şampuanını kullanıyorum artık tülermiyor :)

X