• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım sünüyor :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dopiez

yaptım, olacak :D
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
912
1
296
Diğer
ıslakken hepsi deil ama çoğu sünüyor saçlarımın:(
neden böyle kestiremem başka bişey önerebilecek varmı :(

benimde yıkadıktan sonraki gün sönüyor mafoldumben
ama benim belli çok dökülme yaşadı kafam.
hep kabarık tutabilecek bi yöntem olsa keşke ama yokkk

ıslandığı zaman saç tellerim lastikleşiyor yani..
Allah'tan hepsi değil bazıları öyle.
yıprandığında olur genelde. bunun için yaptığınız birşey var mı diye soruştum.

canım ilk defa sündüğünü senden duydum enteresan bir durum neyapman gerektiği hakkındada kımsenın fikri olaacağını sanmıyorum.belki kestirmen iyi gelebilir ama onuda istemıyosun galiba

çok boyadan olur genelde.o kısımlar gitmiş demektir
ben ne bakımlar yaptım olmadı mecburen gitti uçları

çok boya da yapmadım saçıma ama ince telli olduğu için yıprandı heralde bu kadar:çok üzgünüm:
iyice uzasın kestireyim..

benim sorunum farklı saçlarım çok dmküldüğü için azaldı yıkanınca kabarıyor ama sonraki gün iniyor kabarıklığı bunun içinde bişey yapılmaz galiba offfff

ıslandığı zaman saç tellerim lastikleşiyor yani..
Allah'tan hepsi değil bazıları öyle.
yıprandığında olur genelde. bunun için yaptığınız birşey var mı diye soruştum.

bana olmuştu bi kere bu taa kaç yıl önce kuaför çok sç kremi kullanmaktan demişti.. krem kullanıyorsan azalt biraz ve çoook durula.. durulanmayan kremler kullanma elidor gibi.. sıcak su da lastikleşmesine sebep oluyor. ılıks uyla yıka en sonda saçın boyunu soğuk suyla durula

Benimde sünüyordu Çok boya ve açıcılardan kaynaklanıyo arkadaşım.elidor bakım ve onarıcı saç kremi var turuncu renkte onu kullnamanı tavsiye ederm saçtaki kırıkları sünmeyi onarıyo

Back