canım öncelikle kuaforunu değiştir tavsıyem budur:bır sene once byoyan saçı sıahta olsa ıkı hafta oncesinde bakrı tonu yaptığında yakan mahveden bı kuaofre şaşarım ben.saçına bolca bakım yap. başkda yapabılceğin bırşey yok. fön çektirme işlem uygulama. çok yakın arkadşaımında saçı sıyahtan bakıra donmuştu ama 1 ay arayla seninki 1 yılı geçmiş. ondada boyle sunme oluyordu ama yınede kuruduğunda açık bırakabılıyordu rahatca saçını.
sağol ....... :1hug:gliss markası guzel benc eonun bakım urunlarını kulanabılırsın. bakım maskeri varo bıraz saçını yumuşatıp yatıştırabılır. başka bırşey gelmez elinden.saçın kalitesı gidince ne kadar bakım yapsanda eskisi gibi olmuyor bırde mumkun olduğunca soğuk suda yıka yada duştan çıkmadan once 5 dk souuk suyun altına tutkı saçın toparlansın bıraz
öncelikle herkese merhaba.
benim saçlarım siyahdı ve bir sene önce boyatmıştım bayada uzundu
fakat iki hafta önce saçlarımı boyattım bakır tonlarında şu anda
yanlız bi sorunum var :1no2:
saçlarımın uçları yandı ve ne yazık ki biraz kestirmek zorunda kaldım
birde şöyle bi şey var ki saçlarımın ucları çok tuhaf oldu saçlarım ıslakken yani yıkandığı zaman böyle lastik gibi tuttuğum zaman sünüyo senağlama kuaförüme söyledim bunu zamanla geçer,sen saçlarını yıkama ben yıkayıp fönlerim diyo ama şaşırdım kaldım ben ayrıca saçlarım fönlü değilken resmen yün gibi oluyo mecbur örmek yada toplamak zorunda kalıyorum bende
bununla ilgili bilginiz yada bi tavsiyeniz varsa gerçekten sevinicem
uzulerek soyluyorumki saclarin yanmis 2yil once benimde basima gelmisti bunlar dengesiz kuaforlerin yaptigi seyler..evde siyah boyanmis saci iyi bi kuafor boya yapmadan once yanacagini soyler..bide su var ne kullanirsan kullan kesilmeden o yaniklar duzelmez uzadikca kestirmek tek cozum eger duzelse benimki duzelirdi butun markalarin urununu kullandim..yerimsenibenöncelikle herkese merhaba.
benim saçlarım siyahdı ve bir sene önce boyatmıştım bayada uzundu
fakat iki hafta önce saçlarımı boyattım bakır tonlarında şu anda
yanlız bi sorunum var :1no2:
saçlarımın uçları yandı ve ne yazık ki biraz kestirmek zorunda kaldım
birde şöyle bi şey var ki saçlarımın ucları çok tuhaf oldu saçlarım ıslakken yani yıkandığı zaman böyle lastik gibi tuttuğum zaman sünüyo senağlama kuaförüme söyledim bunu zamanla geçer,sen saçlarını yıkama ben yıkayıp fönlerim diyo ama şaşırdım kaldım ben ayrıca saçlarım fönlü değilken resmen yün gibi oluyo mecbur örmek yada toplamak zorunda kalıyorum bende
bununla ilgili bilginiz yada bi tavsiyeniz varsa gerçekten sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?