• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım sünüyo

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

alindra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
6
0
86
39
Kayseri
öncelikle herkese merhaba.
benim saçlarım siyahdı ve bir sene önce boyatmıştım bayada uzundu
fakat iki hafta önce saçlarımı boyattım bakır tonlarında şu anda
yanlız bi sorunum var :1no2:

saçlarımın uçları yandı ve ne yazık ki biraz kestirmek zorunda kaldım :kızgın:
birde şöyle bi şey var ki saçlarımın ucları çok tuhaf oldu saçlarım ıslakken yani yıkandığı zaman böyle lastik gibi tuttuğum zaman sünüyo senağlama kuaförüme söyledim bunu zamanla geçer,sen saçlarını yıkama ben yıkayıp fönlerim diyo ama şaşırdım kaldım ben ayrıca saçlarım fönlü değilken resmen yün gibi oluyo mecbur örmek yada toplamak zorunda kalıyorum bende
bununla ilgili bilginiz yada bi tavsiyeniz varsa gerçekten sevinicem :utangac:

Son düzenleme:
canım öncelikle kuaforunu değiştir tavsıyem budur:bır sene once byoyan saçı sıahta olsa ıkı hafta oncesinde bakrı tonu yaptığında yakan mahveden bı kuaofre şaşarım ben.saçına bolca bakım yap. başkda yapabılceğin bırşey yok. fön çektirme işlem uygulama. çok yakın arkadşaımında saçı sıyahtan bakıra donmuştu ama 1 ay arayla seninki 1 yılı geçmiş. ondada boyle sunme oluyordu ama yınede kuruduğunda açık bırakabılıyordu rahatca saçını.

canım öncelikle kuaforunu değiştir tavsıyem budur:bır sene once byoyan saçı sıahta olsa ıkı hafta oncesinde bakrı tonu yaptığında yakan mahveden bı kuaofre şaşarım ben.saçına bolca bakım yap. başkda yapabılceğin bırşey yok. fön çektirme işlem uygulama. çok yakın arkadşaımında saçı sıyahtan bakıra donmuştu ama 1 ay arayla seninki 1 yılı geçmiş. ondada boyle sunme oluyordu ama yınede kuruduğunda açık bırakabılıyordu rahatca saçını.

ya öyle bişey ki saçlarım nerdeyse bi metreydi şu anda sırtımda ama ben saçımı açık bırakamıyorum. sadece fönlüyken düzgün duruyo saçlarım ıslakkende sünüyo :1no2:
normal hali ise çok kötü
evet bakım uygulamaktan başka bi çarem yok ama nasıl bi şey uygulayabilirim ne kullanmalıyım.kuaförlerede güvenemiyorum artık

gliss markası guzel benc eonun bakım urunlarını kulanabılırsın. bakım maskeri varo bıraz saçını yumuşatıp yatıştırabılır. başka bırşey gelmez elinden.saçın kalitesı gidince ne kadar bakım yapsanda eskisi gibi olmuyor bırde mumkun olduğunca soğuk suda yıka yada duştan çıkmadan once 5 dk souuk suyun altına tutkı saçın toparlansın bıraz

gliss markası guzel benc eonun bakım urunlarını kulanabılırsın. bakım maskeri varo bıraz saçını yumuşatıp yatıştırabılır. başka bırşey gelmez elinden.saçın kalitesı gidince ne kadar bakım yapsanda eskisi gibi olmuyor bırde mumkun olduğunca soğuk suda yıka yada duştan çıkmadan once 5 dk souuk suyun altına tutkı saçın toparlansın bıraz
sağol ....... :1hug:

canım zeytinyağı susam yağı ve özellikle buğday yağı tavsiyemdir buğday yağı yıpranmış saçları tedawi ediyo daa bi çok yağlarlada bakım yapabilirsin ben haftada iki kere yapıyorum tatlım :)

birde şöyle bi şey var ki saçlarımın ucları çok tuhaf oldu saçlarım ıslakken yani yıkandığı zaman böyle lastik gibi tuttuğum zaman sünüyo senağlama kuaförüme söyledim bunu zamanla geçer,sen saçlarını yıkama ben yıkayıp fönlerim diyo ama şaşırdım kaldım ben ayrıca saçlarım fönlü değilken resmen yün gibi oluyo mecbur örmek yada toplamak zorunda kalıyorum bende

ne yazıkki saçın yanmış canım ve yanıklar öyle zamanla geçmez,kestirmen gerekli

canım saçların yanmış :1shok:
o sünen kısımları yavaş yavaş kestirerek kurtulacaksın, bi de bakım kremi al haftada 2 kez onu yap. saç kremi kullan hep. fön çekmeden kullanılmaz biliyorum, benim başıma da gelmişti :1no2: zaten çekmesen de o yanık kısımlar asla iyileşmiyor, tek çözüm kestirmek malesef...
ve kuaförünü değiştir... geçmiş olsun a.s.

hepinize teşekkür ederim
dediğiz gibi sanırım en mantıklısı uzadıkça uçlarından kestirmek senağlama

Saclarin yipranmis canim benimde saclarim belimde her sene orielle actirip gölge yaptiriyordum en sonunda cok yiprandi ve senin dedigin gibi sünmeye basladi. Bende su anda rengini koyu kahveye boyadim 2 senedir bu sekilde kullaniyorum . Fazla Fön vs kullanma ve yaglarla bakim yap. zamanla kendine gelir.

ayrica asagidaki maskeyi uygulayabilirsin ben bir kac kere kullandim iyi geliyor yalniz muzlari arindirmasi biraz zor oluyor . Yikarken sacini kremledikten sonra suyun altinda tararsan fazla problem olmuyor ...

YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN

Malzemeler:
Bir muz
Birkaç damla badem yağı

Yapılışı:
Muzu badem yağıyla karıştırın ve saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. 15 dk kadar saçınızda bıraktıktan sonra, maden suyuyla durulayın. Ardından şampuanlayıp saç kremi sürün.

uzulerek soyluyorumki saclarin yanmis 2yil once benimde basima gelmisti bunlar dengesiz kuaforlerin yaptigi seyler..evde siyah boyanmis saci iyi bi kuafor boya yapmadan once yanacagini soyler..bide su var ne kullanirsan kullan kesilmeden o yaniklar duzelmez uzadikca kestirmek tek cozum eger duzelse benimki duzelirdi butun markalarin urununu kullandim..yerimseniben

saçı bir yıkamada nasıl hayata dönere bilirsin ? cok kolay mesela saçi açtımız ve saç mısır püskülü gibi kopuyorsa endışelen mıyın hemen biraz limon tuzunu suda erıtın saça yavaşca dokun yaklaşik 1dk sonra durulayın we bol krem yapın eskı saglamlıgına kavusur ama 1 kerez yapmanızı tafsıye ederım cunku saça sonra saça zarar yerır
bu bılgıyı başka bır sıteden aldım.isteyen uygulayabılır

Back