• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım şu an bu renkte.(resimli) Palette çikolata kahve 3-65e boyasam tutar mı?

saçların boyamı canım?eğer boyaysa biraz zor olur ama kuaförde yaptırıcaksan bir şekilde ona yakın tutar bence.kendin deniycekse tutturamayabilirsin siyah saçı değiştirmek zordur her zaman

bence kutudakı renge aldanma.sıyah nerdeyse o renk.bence daha acık 5 ve ustu renklerı dene tutar merak etme.cogu kısı bu renge boyadı sıyah gıbı oldu hıc benzemıyor kutudakı resme dıyen var.arastırda gor.bence kesınlıkle o renkle sacının arasında fark olmaz

bence kutudakı renge aldanma.sıyah nerdeyse o renk.bence daha acık 5 ve ustu renklerı dene tutar merak etme.cogu kısı bu renge boyadı sıyah gıbı oldu hıc benzemıyor kutudakı resme dıyen var.arastırda gor.bence kesınlıkle o renkle sacının arasında fark olmaz

peki ne önerebilirsiniz bana? boya saclarım evet acıcı kullanmadan olabilir mi

arkadasımın sacı sıyahtı 7.65 toffe ve bır renk daha koyduk gayet guzel olmustu.hatırlayamadım o rengı.bence 5.5 altın parıltılı cıkolata,5.60 sıcak cıkolata,yada 6.65 altın parıltılı kakao kullanın.sızın dedgınız renk hakkaten sıyaha yakın.bız 7.65 ıle bır rengı daha karıstırdık ama cokta acık olmadı rengı hos oldu.

rengin numarası 3 ile başladığı için çok koyu tutar, kutudaki resme aldanmayın. saçınız zaten koyuymuş, yine koyu olur yani.

açici kullanmadan mumkun degil maalesef, boya boyayi açmaz..

aynen katılıyorum.. benim annem kuaför.. siyah boya üzerine asla açıcı kullanmadan tutmaz..resimde ki saç, ana rengin üzerine yapılandır.. boya boyayı açmaz.. bende siyah boyayıp bir süre boyamadım sonra annemden gizli kardeşime evde boyattım ve tutmadı annem de çok kızmıştı :) sen aynı hataya düşme.. ;)

tutmaz hele siyah boyanin ustune asla deneme ben siyahi actirdim baska renk boyattim hem de unlu bir kuaforde saclarim mahvoldu sekil denen bir sey kalmadi su an kisacik kestirmek zorunda kaldim malesef,sende saclarini mahvetme siyah boyanmis bir sacin uzerine hic bir renk tutmaz.

aynen katılıyorum.. benim annem kuaför.. siyah boya üzerine asla açıcı kullanmadan tutmaz..resimde ki saç, ana rengin üzerine yapılandır.. boya boyayı açmaz.. bende siyah boyayıp bir süre boyamadım sonra annemden gizli kardeşime evde boyattım ve tutmadı annem de çok kızmıştı :) sen aynı hataya düşme.. ;)

peki ya nasıl acabilirm rengini sacımın? birkac kez boyarsam olmaz mı

Back