SAÇLARIM SİZCE FAZLA YANARMI ?

Mira_112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
11
0
25
MERHABALAR :) SAÇLARIMI BİR NEDENDEN DOLAYI KAZITMAK ZORUNDA KALMIŞTIM VE ÖNLERİ BİRAZ UZADI MİLEY CYRUS'UN SAÇLARI GİBİ OLDU BELKİ BİRAZ DAHA KISADIR HER NEYSE SİZE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM SAÇLARIM ÖNCEDEN YANIKTI KAZITTIM VS. BİŞEYLER OLDU ŞUAN HİÇ YANIK YOK TAMAM SAĞLIKLI BİR SAÇIM VAR KLASİK SİYAH RENKTE VE KAZITMADAN ÖNCE SAÇLARIM BELİME KADARDI KENDİMİ HALA KÖTÜ HİSSEDİYORUM BU YÜZDEN DEĞİŞİKLİK YAPMAK İSTİYORUM ŞİMDİ YİNE YANACAK DİYECEKSİNİZ EVET HAKLISINIZ AMA BEN RENKLERİ SEVEN Bİ KİŞİLİGİM MORU MAVİYİ SARIYI PEMBEYİ SAÇIMDA KULLANMAYI ÇOK SEVİYORUM NASIL OLSA KAYBEDECEK BİŞEYİM YOK ŞU ANDA SAÇLARIM KISA BEN YAZIDA OLDUGU GİBİ SAÇLARIMI ÇOK AÇIK BİR TOZ PEMBEYE BOYATIP SAÇIMIN ÜSTTE UZUN OLAN KISMINI UCUNDA UFAK BİR YERİDE ÇOK AÇIK BİR MOR YAPMAK İSTİYORUM BUNU KUAFÖRDE YAPTIRMAYA KARAR VERDİM SİZE SORMAK İSTEDİGİM SORU ÇOK FAZLA YANARMI YANİ ŞUAN DOĞAL SAÇIM VE İLK AÇTIRMA SADECE BİR KERE AÇTIRIP BOYA SÜRÜLECEK VE SAÇIMIN ARKALARI ERKEK SAÇI GİBİ KISA SADECE ÜST TARAFTA ÖN KISIM UZUN TOZ PEMBEYE BOYATMAK İSTİYORUM TÜM SAÇIMI YANİ O KADAR FAZLA YANMAZ DİMİ ? EN AZINDAN LASTİK GİBİ FELAN OLMAZ DİYE UMUYORUM YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EĞER BÖYLE BİR TECRÜBENİZ VARSA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİGİNİZ İÇİN

15 yaşımı düşünüyorum hayır, günden güne bu kadar ani ve saçma kararlar belirlemiyordum, o kafa derisi ve saç sana her zaman lazım olacak, bir defa böyle abuk bir iş yapmışsın zaten, miley cyrus konusuna hiç girmeyeyim, bu haliyle uzat veya şekle girmesini bekle saçlarının. Renk derdindeysen saç tebeşiri kullan, hatalardan ders al ki ağır ergenlik dönemin çabuk geçsin.

haklısınız evet ama iyi hissetmiyorum saç tebeşiri saçlarım koyu oldugu için işe yaramıyor sadece bilmiyorum teşekkür ederim

O pembe 3 günde akar yeniden yeniden boyatmak zorunda kalırsn. Geçici tebeşirle falan boya..
sadece yanarmı diye merak ediyorum yani en azından o kadar lastik gibi olmaz herhalde dimi ?
tekrar boyatabilirim aktıkça sadece sordugum soru biraz daha farklıydı şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
şu saçlarımı kazıtma konusundan dolayı zaten mutsuzum o yüzden sadece değişiklik yapmak istiyorum saçlarımın çok fazla yanıp yanmayacagı hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim belki beni anlarsınız ama insanın saçı olmayınca uzun olmasa bile güzel dursun dikkat çeksin istiyor ben insanların saçlarımı kazıttıgım için bana bakmalarını gülmelerini degil sadece dikkat çekip güzel göründüğü için bakmalarını istiyorum bu psikolojiyi yaşamadan anlayamazsınız diye düşünüyorum evet belki günden güne ani kararlar alıyorum ama sadece mutlu olmak istedigimden

Tamam haklisinda sen belinde olan saca sagliksiz diye kiymadin mi ? Kazitmak yerine omuzlardada kestirsen toparlanirdi zaten o sac kazitmak senin icin nasil ani ve sacma bir karar olduysa bu renk meseleside aynen oyle.O kadar uzun saca saglikli olmasi icin kiydiysan eger suan ki dusuncenin herkese ergence gelmesi cok normal

beldeki saç nasıl kazıtılır yahu için kıyılmadı mı ben bi hoş oldum burda, benimde saçlarım yanmıştı 2 ayda bir kestirdi bu arada bakım kürleri uyguladım hem kozmetik kürler hem doğal bitkisel kürler toparlandı böylelikle

saçını istediğin renklere boyatmak için tekrar açıcı gerekecek, bu da yanma riski demek. üstelik o istediğin renkleri muhafaza etmek zor, sürekli boyatacaksın, boyatmasan saçların tozlu gibi matlaşacak. yıkandıkça renkler birbirine karışaçak, bunların hepsi saçını tekrar tekrar yıpratacak, illa ki boyatmak istiyorum diyorsan düz bir renk tercih et, zararı azalt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…