haklısınız evet ama iyi hissetmiyorum saç tebeşiri saçlarım koyu oldugu için işe yaramıyor sadece bilmiyorum teşekkür ederim15 yaşımı düşünüyorum hayır, günden güne bu kadar ani ve saçma kararlar belirlemiyordum, o kafa derisi ve saç sana her zaman lazım olacak, bir defa böyle abuk bir iş yapmışsın zaten, miley cyrus konusuna hiç girmeyeyim, bu haliyle uzat veya şekle girmesini bekle saçlarının. Renk derdindeysen saç tebeşiri kullan, hatalardan ders al ki ağır ergenlik dönemin çabuk geçsin.
sadece yanarmı diye merak ediyorum yani en azından o kadar lastik gibi olmaz herhalde dimi ?O pembe 3 günde akar yeniden yeniden boyatmak zorunda kalırsn. Geçici tebeşirle falan boya..
sadece mutlu olucagıma inandıgım şeyi yapmak istiyorum renkten yargıladıysanız ergenlikle alakası yok sadece sordugum soru farklıydı teşekkür ederimBenim de ergenliğim ağır geçmişti, olur öyle.
şu saçlarımı kazıtma konusundan dolayı zaten mutsuzum o yüzden sadece değişiklik yapmak istiyorum saçlarımın çok fazla yanıp yanmayacagı hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim belki beni anlarsınız ama insanın saçı olmayınca uzun olmasa bile güzel dursun dikkat çeksin istiyor ben insanların saçlarımı kazıttıgım için bana bakmalarını gülmelerini degil sadece dikkat çekip güzel göründüğü için bakmalarını istiyorum bu psikolojiyi yaşamadan anlayamazsınız diye düşünüyorum evet belki günden güne ani kararlar alıyorum ama sadece mutlu olmak istedigimden15 yaşımı düşünüyorum hayır, günden güne bu kadar ani ve saçma kararlar belirlemiyordum, o kafa derisi ve saç sana her zaman lazım olacak, bir defa böyle abuk bir iş yapmışsın zaten, miley cyrus konusuna hiç girmeyeyim, bu haliyle uzat veya şekle girmesini bekle saçlarının. Renk derdindeysen saç tebeşiri kullan, hatalardan ders al ki ağır ergenlik dönemin çabuk geçsin.