- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Beni aydinlattin cok tesekkur ederim:):)Cok guzel ozaman ben Ogün bile yaptıra bilirim yani. birde kızıl sactan platine dönmek siyahdan dahamı kolay yoksa zormu acaba?
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var saclarım simsiyah ve ben hayatımda ilk defa platin Sari yaptırtmak istiyorum siyahın altindada bakır karamel var yani 1 sene karamel kullandım ve 1ay oncede siyaha kendim boyadım saclarım cok yıprandı sert ve tülü tülü ama ben platin sarıya kafayı taktım kuaförüm yaparım dedi ama ben yinede korkuyorum birde 500 tl gibi bir fiyat söyledi bu parayı verilpte ya saclarım yanıp koparsa ya rengi tutmazsa kuaförüm kendinden cok Emın ama ben hala guvenemiyorum tecrübeleri olan yardım etsin
Teşekkürler:)peki nasil açabilirim ben o açıciyi falan nerden bulcam nasil ayarliyacagim ben sizin albümünüze bakmıştım sac renkleriniz cok hos bu isten anlıyorsunuz siz saçlarınızı nasil acıyorsunuz?Siz 500 lirayı bana verin, size yeni saç yaratayım..
Ne bu Allahaşkına? Herkes soyguncu olmuş..
Yapacakları işlem ya açma, ya da boya silme..
Ne kadar bunların maliyeti? 20-30 lira..Açıcı o kadar bile değil, bir boya fiyatı..
Alın açıcı boyalardan, kontrol ede ede -en azından- açma işleminizi kendiniz yapın...Tek seferde platine geçmek mümkün..Tabi sonra peruk aramaya başlamak şartıyla..Eğer kel kalmak istemiyorsanız, açıcıdan bir kaç gün sonra platin aşamasını düşünmelisiniz..Bu süre mümkünse 5 günden az olmasın..
Böyle işler için kuaföre gidip saçınızı riske atmayın..Zira çok azı hariç, saçtan ve saç işlemlerinden zerre anlamayan insanlar güruhu olarak bakıyorum bu mesleği icra edenlere..
Ayrıca illaki yıpranacak, şimdiden nasıl toparlarım diye düşünün..
Teşekkürler:)peki nasil açabilirim ben o açıciyi falan nerden bulcam nasil ayarliyacagim ben sizin albümünüze bakmıştım sac renkleriniz cok hos bu isten anlıyorsunuz siz saçlarınızı nasil acıyorsunuz?
Açıcılar kozmetikçilerde satılıyor. Palet ve kolestonda vardı. Başka bir marka çıkardımı bilemiyorum. Bu ikisinden birini tercih edebilirsin.
Burada bununla ilgili yorumlar da mevcut.
Boya gibi sürüyorsun, yapman gereken tek şey, hızlı hareket etmek.. saçını parça parça ayırıp uygulayabilirsin. Saçının yıpranmış olduğunu söylediğin için, işlemi kontrol ederek yapmanda fayda var.
İlla platine geçicem dediğin için yazıyorum bunları.
Yoksa benim tavsiyem, böyle bir işe kalkışmaman yönünde olur
esinnur cok sekersin bayiliorm seninn yorumlarina dobraligina enerjine:) sari sac yaksiir kesin sana yapinca foto koy merak ettim ben de uzun zamandir boyiym diorm cesaretm yok
kızlar bende buğday tenlıyım sarı yaptırmak ıstyorum . ama saclarım cok ınce tellı ve cok az hepten gıder dıye korkuyorum ama sarıyı yaptırmak da cok ıstıyorum napmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?