- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
-
- Konu Sahibi Papatya129
kuaförlerle anlaşamayan bir ben değilmişim demekki ne dersem anlamıyolar bildiklerini okuyolar üzüldüm cnm senın için boşuna saçların yıprandı gereksız yere beyaz sabun akıtıo boyayı ama çok yıpratıo saçıMerhaba bayanlar ben sacimi 1 hafta once ombre yapmasi icin kuafore gittim. Ama bana oyle sacma bisey yaptiki boya akti akti ve civciv sarisi oldu.aynen soyle;Eki Görüntüle 1405446
Daha sonra gittim ve duzeltmesini istedim. Dip rengime boya dedim koyu kestane kendi rengim. Dun boyandi ve saclarim suan simsiyah oldu. Saclarima ilk kez boya surdum ve gunlerdir psikolojim bozuK yalvariyorum bana yardim edin diplerim daha acik uclara gore. Uclar bildigin siyahboyanin akacagini soyledi ama aynaya baktikca agliyorum tutamiyorum kendimi..tecrubelerinize ihtiyacim var ne yapayim ben gozunuzu seveyim cevap yazin... Allahim yardim eden herkesten razi olsun
Ah bu kuaforler kanser ederler insani. Evde boyasam bu kadar kotu olmazdi doktugumuz paraya yazik.Bugun hacisakir aldim yikadim baya boya akti kuvet simsiyah su oldu boya taze oldugu icin sanirim akiyor sence acilir mi rengikuaförlerle anlaşamayan bir ben değilmişim demekki ne dersem anlamıyolar bildiklerini okuyolar üzüldüm cnm senın için boşuna saçların yıprandı gereksız yere beyaz sabun akıtıo boyayı ama çok yıpratıo saçı
alttaki renk baya açık olduğu için akar cnmAh bu kuaforler kanser ederler insani. Evde boyasam bu kadar kotu olmazdi doktugumuz paraya yazik.Bugun hacisakir aldim yikadim baya boya akti kuvet simsiyah su oldu boya taze oldugu icin sanirim akiyor sence acilir mi rengi
İnsallah canim deneyecegim bu hafta boyuncaalttaki renk baya açık olduğu için akar cnm
Yıllar önce bir kuaför bana çok kötü bir balyaj yapmıştı bir hafta sonra saçımı koyu bir renge boyatmak zorunda kaldım. Kendi saçım dipten sarı gibi kalıyordu yani ama bir süre sonra o koyu renk aktı ve altındaki iğrenç renk balyajlar da çok güzel durdu. Biraz moral vermek istedim ağlanacak bir durum yok saç bu sonuçta size bir şey olmasın.Merhaba bayanlar ben sacimi 1 hafta once ombre yapmasi icin kuafore gittim. Ama bana oyle sacma bisey yaptiki boya akti akti ve civciv sarisi oldu.aynen soyle;Eki Görüntüle 1405446
Daha sonra gittim ve duzeltmesini istedim. Dip rengime boya dedim koyu kestane kendi rengim. Dun boyandi ve saclarim suan simsiyah oldu. Saclarima ilk kez boya surdum ve gunlerdir psikolojim bozuK yalvariyorum bana yardim edin diplerim daha acik uclara gore. Uclar bildigin siyahboyanin akacagini soyledi ama aynaya baktikca agliyorum tutamiyorum kendimi..tecrubelerinize ihtiyacim var ne yapayim ben gozunuzu seveyim cevap yazin... Allahim yardim eden herkesten razi olsun
İnsallahSicak su ve beyaz sabunla yika sacini akar zaten zeminde acik
Haklisiniz tesekkur ederim ama saclarim cok guzeldi ve 1 yildir bakimlarla belime kadar getirdim sonu hüsran oldu insan ister istemez agliyorYıllar önce bir kuaför bana çok kötü bir balyaj yapmıştı bir hafta sonra saçımı koyu bir renge boyatmak zorunda kaldım. Kendi saçım dipten sarı gibi kalıyordu yani ama bir süre sonra o koyu renk aktı ve altındaki iğrenç renk balyajlar da çok güzel durdu. Biraz moral vermek istedim ağlanacak bir durum yok saç bu sonuçta size bir şey olmasın.
alttakı renk acık koyu kahve basta sımsıyah durur ama yıkandıkca normal kahve tonuna gelirki emin ol senınkı alt zemın sayesınde 1 aya kalamdan hacı sakır sayesınde akar kumral sarı arası bisi olur.Haklisiniz tesekkur ederim ama saclarim cok guzeldi ve 1 yildir bakimlarla belime kadar getirdim sonu hüsran oldu insan ister istemez agliyor ne kadar surede akti sizinki
Dün ilk defa yikamistim bugun baktim aralarda kahverengiler cikmaya baslamis acilacak sanirim ama ömrümden ömür gitti şu 1 haftada daha tövbe ettim boyatmamya hemen hemen herkesin ilk deneyimi böyle hüsran oluyor.. bu kuaförlerin de bir sınavı mınavı olmalı elini sallayan kuaför olmamalı.. benim ilk boyatmam da çok kötüydü aynen senin gibi kendi rengime tekrar boyatmıştım düşün.. ama o renk akıyor zaten zeminin açık... bakımlarını eksik etme bir iki ay sonra iyi bir kuaföre resimle gidip istediğini yaptırırsın... ha bir de saç boyandıktan sonra üç gün boyunca renk tam oturmazmış zaten kuaförler de üç gün yıkama dderler... yani sen bu üç gün azimle yıka yıkayabildiğin kadar... :)