• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saclarım sarı olsun istiyorum

nechter_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
32
0
36
Gaziantep
merhaba kızlar. Ben bugüne kadar saclarımı hep koyu kestane yada gece mavisi kullandım. Ama artık aşırı derecede sarı tutkunu olmaya basladım. Hilary duff gibi canlı bi sarı istiyorum e tabi kaslarımıda boyayacm. Ben beyaz tenliyim dogal sacımın rengi koyu kestane. Saclarımda o renk. Siyah ve gür degil yani. Seyrekler biraz. Ben koyu renkten cok sıkıldım. Su an koyu bi renk yapsam bile oriel degcek sacıma 2 defa mavi siyah yaptım cünkü. Bende sarı istiyorum. Sizce nasıl olur?

oriel değmeden renk açmak çok zor.koyu saçı sarı yapmak istiyorsan kendn uğraşma cnm.ilk önce kuaförede yaptır.bende kendm açmaya çalıştım 3-4 kere boyadım zor açıldı ve turuncu turuncu oldu.sonra kuaförde platin röfle yaptrdım anca sarı oldu.

oriel değmeden renk açmak çok zor.koyu saçı sarı yapmak istiyorsan kendn uğraşma cnm.ilk önce kuaförede yaptır.bende kendm açmaya çalıştım 3-4 kere boyadım zor açıldı ve turuncu turuncu oldu.sonra kuaförde platin röfle yaptrdım anca sarı oldu.

zaten kuaföre yaptırcam canım benim bu saçı açmam imkansız zeminde siyah var. saçlarım güçlü ve kalın telli olduğundan pek korkmuyorum. benim düşüncem yakışacak mı acaba :/ bu arada göz rengim kahverengi ama ben ela lens kullanmayı düşünüyorum...

açık tenliysen yakışır cnm bende açık kumral ela gözlüyüm gidiyo yani sarı saç.bi dene olmassa beğenmezsen koyulatırsın gene.

evet canım beyaz tenliyim. gözüm hep siyaha alıştığı için tedirginim nasıl olacak diye. ben malesef renkli gözlü değilim ama çakma renkli gözlü olacam :)

evet canım beyaz tenliyim. gözüm hep siyaha alıştığı için tedirginim nasıl olacak diye. ben malesef renkli gözlü değilim ama çakma renkli gözlü olacam :)

madem açtıracaksınız deneyin:46: zaten siyah saç kolay açılmıyor bir iki kademede saç tamamen açılıyor birden yapmaya kalkarlarsa saç yanabilir:43: ton yavaş yavaş geçiyor bende siyah saçlıydım yeni açtırdım 2 kademede yaptılar üstelikte esmerim esmerlerde bile sarının tonları balyajlarla felan çok güzel oluyor sarı saç daha fazla makyaj istiyor birde sarının tonları var tabi size yakışanı kuaförünüz ayarlıyacaktır yada biraz rengi açılınca sık sarı röfle balyajda kullanabilirsiniz zemin de açık kahve açık kumral olabilir zaten ilk açmada nerdeyse okadar açılıyor saç geçiş için alışmak içinde güzel olabilir:16:

$Hilary+Duff.jpg $avril-lavigne-photos.jpg $53_464866280_hilary_duff3_h160037_l.jpg $Hilary_Duff%20(12).jpg

sizce hangisi kızlar benim favorim hilary'nin samanlara yaslanıp çektrdiği resim ama diğerleride çok güzel sizinde fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim :61:

saçın siyahsa hemen bu rengi tutturabilmen zor cok yıpranır saçın cnm .) 2 weya 3. kerede olabilir orialle tabi .. renklerdende ortadaki avril sanırım o ton güzel bnce .. istedigin renge ulaşırsın umarımm :16:

Back