Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım sağlıklı mı yoksa yıpranmış mı kestireyim mi ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

xxzzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
550
137
103
Kızlar ya şu saçlarımın üstündeki tüy tüy görünüm nedir ya nasıl gidericem ben parlak olsun istiyorumm uzasın istiyorum

hadi kıslar delircem walla saçım belime kadar gelsin istiyorummm

kestirince daha hızlı uzuyor bence, ben daha bugün kestirdim sağlık geldi valla saçlarıma :) kısaltmak istemiyorsun madem uçlarından aldırabilirsin canım.

kestirince daha hızlı uzuyor bence, ben daha bugün kestirdim sağlık geldi valla saçlarıma :) kısaltmak istemiyorsun madem uçlarından aldırabilirsin canım.

evet bencede öyle ama senin boyu ne kadardı canım kestirmeden önce :) ?

Bence sagliksiz degil saclarin. Ama biraz bakimla daha güzel olur tabii.(sac maskesi filan) Uclari nasil bilmiyorum ama bence 3-6 ayda bi filan uclarindan azicik aldirmak gerekiyo.

Bence sagliksiz degil saclarin. Ama biraz bakimla daha güzel olur tabii.(sac maskesi filan) Uclari nasil bilmiyorum ama bence 3-6 ayda bi filan uclarindan azicik aldirmak gerekiyo.

teşekur ederım ama 1. resımdekı gorunumden nefret edıyorum .. bakım yapıodum zaten ara verdim hangi bakımı yapmalıyım saçım ince telli dalgalı ? uçlarınıda alıyorum zaten daha yeni aldım :)

evet bencede öyle ama senin boyu ne kadardı canım kestirmeden önce :) ?

benim baya uzamıştı belime beş parmak filan vardı uzunluğu, şimdi omuzlarımın 5 parmak aşağısında diyebilirim, aslında cesaret edemezdim hiç kestirmeye biraz değişiklik olsun istedim uçları da kırılmış olunca kestirdim gitti :)

hımm senin baya uzunmuş ozaman benim 10 parmak var daha ohoooo :) ama uzar yinede sıkma canını .. ben kendi doğal saçıma dönmek istiyodum boyadan cok yıpranmıştı saçım bundan önceki rengi karameldi koyu kumrala boyadım 2 kez .. yıkadıkca aktı böyle oldu yıpranmıs kısımlar cıktı ortaya kestirmelimiyim eski parlak gür saçımı geri istiyorummm bennn ....

bakım kürlerini filan oku istersen, ben pantene durulanan saç kremini bir de avonun durulanmayan bir saç kremi var Advance Techniques Sac Kremi bunları kullanıyorum memnunum deneyebilirsin. Umarım işe yarar eski saçlarına kavuşursun

tamam bakıcam teşekur ederm

saçların zaten çok kısa kestirme bence,bakım yap sürekli,benim saçlar belimde ona rağmen ucundan aldırıyorum,yakında boyatıcam gene boyadan sonra azıcık ucundan aldırırım.. senın saçlarda o kadar kötü görünmüyor sen sağlıksız saç görmemişsin...

kısa oldugunu bılıyorum zaten sorunumda belli boyuttan sonra uzamaması ben boyaya tövbe ettim kendi rengimi seviyorum :)

Kızlar ya şu saçlarımın üstündeki tüy tüy görünüm nedir ya nasıl gidericem ben parlak olsun istiyorumm uzasın istiyorum Eki Görüntüle 597461 Eki Görüntüle 597462

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

Saçlarında boya var sanırım o yüzden yıpranmış gibi görünüyor.Saç kremi kullanabılırsın bir de saçlarını soğuk suyla yıkamayı dene. :)

kuru saçlar için olan şampuan ve donw unders argan yağlı serum kesinlikle tavsiye ederim. sürüp bırakabilirsin hafif. zaten ıslak saça uygulanıp bırakılıyor ama ben sürüp sabahına yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…