Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kestirince daha hızlı uzuyor bence, ben daha bugün kestirdim sağlık geldi valla saçlarıma :) kısaltmak istemiyorsun madem uçlarından aldırabilirsin canım.
Bence sagliksiz degil saclarin. Ama biraz bakimla daha güzel olur tabii.(sac maskesi filan) Uclari nasil bilmiyorum ama bence 3-6 ayda bi filan uclarindan azicik aldirmak gerekiyo.
evet bencede öyle ama senin boyu ne kadardı canım kestirmeden önce :) ?
benim baya uzamıştı belime beş parmak filan vardı uzunluğu, şimdi omuzlarımın 5 parmak aşağısında diyebilirim, aslında cesaret edemezdim hiç kestirmeye biraz değişiklik olsun istedim uçları da kırılmış olunca kestirdim gitti :)
hımm senin baya uzunmuş ozaman benim 10 parmak var daha ohoooo :) ama uzar yinede sıkma canını .. ben kendi doğal saçıma dönmek istiyodum boyadan cok yıpranmıştı saçım bundan önceki rengi karameldi koyu kumrala boyadım 2 kez .. yıkadıkca aktı böyle oldu yıpranmıs kısımlar cıktı ortaya kestirmelimiyim eski parlak gür saçımı geri istiyorummm bennn ....
bakım kürlerini filan oku istersen, ben pantene durulanan saç kremini bir de avonun durulanmayan bir saç kremi var Advance Techniques Sac Kremi bunları kullanıyorum memnunum deneyebilirsin. Umarım işe yarar eski saçlarına kavuşursun
saçların zaten çok kısa kestirme bence,bakım yap sürekli,benim saçlar belimde ona rağmen ucundan aldırıyorum,yakında boyatıcam gene boyadan sonra azıcık ucundan aldırırım.. senın saçlarda o kadar kötü görünmüyor sen sağlıksız saç görmemişsin...
Kızlar ya şu saçlarımın üstündeki tüy tüy görünüm nedir ya nasıl gidericem ben parlak olsun istiyorumm uzasın istiyorum Eki Görüntüle 597461 Eki Görüntüle 597462