Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım sağlıklı görünüyor mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

xxzzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
550
137
103
Yıllardır saçlarımı uzatmaya çalışıyorum saçlarımı hiç belimde görmedim uzun saçlıları görünce içim gidiyo ya... düzleştirici, boya, maşa vb. senelerdir kullandım ince telli saçlarım ve iğrenç olmuştu saçlarım çok yıpranmıştı ve sarıydı ben kendi doğal rengime boyadım ve kestirdim düz olarak uzatıcam . sağlıklı saçlar istiyorum artık. nasıl sizce sağlıklımı ?

Son düzenleme:
ssssssssssssssssssssssssssssssssss

Eklentiler

• $Mawish0066.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 151
saçlarına uygun bir şampuan bulmalısın önce sonra duzenli nemlendiriciler kullan.maşa dan duzlestırıcden ve boyadan uzak durmalısın malesef.föne gıt duzenlı olarak.ve sade bır renge boya kendı sac rengıne en yakın tona yanı dıplerın cıkınca fark olmaması için.bence bioblas samp ve balsamını kullan loreal dan da sac nemlendırıcısı al ama yalnzca kuaförler satıo benm kullandgmı sarı kucuk bısey braz pahalı ama 1 sene gıdıyo.yedıklerıne dıkkat et bakım yapabılırsen yap özellikle kil tavsiye ederim.ha bi de cok su iç :)

gayet gür ve parlak saçların var ,yalnız sanırım dalgalı saçların bu yüzden belli katlar attır daha havalı durur.Ayrıca kendiliğinden dalgalı hoş bi görüntüsü var düzleştirme ve maşa ile yıpratma....

tşk canım ama zaten kendimi bildim bileli katlı kullandım çok seyrek duruyo saçım ince telli oldugu için diplerim görünüyo :: düzleştirme maşa yı tamamen bıraktım ztn çok buyuk hataymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…