Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlarsaçlarım resmen ölü !!
arkadaslar saçlarım kıvırcık kalın telli mat ve çook kuru... ne fön ne maşa hiç bişey olmuo saçıma. canlandırmak ve nemlendirmek için ne yapabilirim sizce ?
Dax SuperGro diye bir ürün var aslında saçım uzasın diye almıştım çook önceden kullandıkça saçlarıma iyi geldi besledi ve yumuşattı. Oldukça yağlı bir ürün ama çok aşırı sürdüğün sürece saçtan çıkarması aşırı zorlaşıyor. Ben hergün spor yaparım iki saat kadar spordan önce sürüyorum diplere ve uçlara topuz yapıyorum çok yağlkı görünmesin diye çıkıyorum spordan dönünce yıkıyorum kafamı biraz tabiki yağ hissi bırakıyo briyantin gibi iyi yıkaman gerekicek 2 kere köpürt mutlaka benim saçlarım yumuşacık oldu parladı valla sende aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama yapabiliceğim hiçbişey kalmadı diyosan dene derim ve mutlaka 2 ayda bir uçlarından aldır boyadan sakın biraz Zeytinyağı badem yağı vs sürerek yada kuaföre onarıcı saç bakımı yaptırabilerek üstesinden gelebilirsin sanırım kolay gelsin :):içelim: