Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım (resimli)

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
25
merhaba arkadaşlar. normalde konu açmadan sizi takip eden biriyim ama gerçekten işin içinden çıkamadım ve size danışmak istedim. ben izmirde oturuyorum. 1 ay önce zaten uçları açık olan saçlarımı daha fazla sarı olsun istedigim için ombre yaptırmaya gittim. istedigim sarı dore sarı, altın tonlarındaydı yani doğal dursun güneşte parıldasın istiyordum. kuaför saçıma ince ince krepe attı tam 5 saat ugraştı. ben de içimden heralde iyi olucak diye dusundum. daha sonra saç yıkandı ve kuaför küllendirdigini söyledi. aynanın karşısına geçtim ve şok oldum. saçım ıslakken bile uçları sarı degil beyazımsı grimsi bir seydi. daha sonra fön çekti ve ben hiçbir şey diyemeden eve gittim. saatlerce aynaya baktım ve bu böyle olmaz diyerek ertesi gün tekrar kuaförün yolunu tuttum. bu beyaz saçları istemedigimi daha dogal bir sarı istedigimi söyledim. o da küllü rengi akıtacagını söyledi ve akıttı. bu sefer de platin sarısı olmuştu ve ben yine begenmemiştim çünkü dogal sarı istiyordum. her neyse uzerinden 2 gün geçmeden karamele boyattım ve begenmedim. 2 gün sonra tekrar gittim ve tammaını koyu bir renge boyamasını söyledim. 1 ay sonra saçlarım iyice aktı ve resimdeki hale geldi. uçları o beyaz yerler sanki küllü gibi böyle güneşte küllü sarı fakat beyaz ışıkta yeşilimsi bi sarı ve ben beyaz ısıktaki görüntüsünden hoslanmıyorum. nasıl bu küllülükten kurtulup en azından sarımsı gözükmesini sağlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke saçların açıkken direk dore sarı ile boyasaymış. Saçlarını sürekli sarının kül barındırmayan bi tonuna boyarsan bu renkten kurtulursun. 9.30 olabilir mesela veya direk 10.0 'a boyayabilirsin. Ama market boyası kullanmanı pek tavsiye etmem. Loreal majiblonde serisi özellikle sarı saçlar için yaratılmış. Bu seriyi deneyebilirsin.

Merhaba canım yazdıklarını okudum kısa sure içinde çok işlem gormus saçların. Ben sana yardımcı olmak isterim evde kendin boyayabilirsen anlatabilirim. Marka olarak renna öneririm tup olarak satılıyor. Saçların zaten açıldığı için oksidantin wolmu düşük olsun 20 olabilir. Bi tüp 8.00 bi tupte 8.33 ekleyebilirsiniz şuan renkler gözümun önünde. O kullulugu geçirmek için 8.33 ten çeyrek 8.00 tan bi tüp plastik kaba koyup karıştır homujen bi hal alana kadar sonra 20 wolmluk oksidantini ekle ölçü olmadığı için birşey bulamadım ama 60-60 ml ekleyip karıştır. Evde boyarsan daha ekonomik olur emin ol.

Aynısını yaş
merhaba arkadaşlar. normalde konu açmadan sizi takip eden biriyim ama gerçekten işin içinden çıkamadım ve size danışmak istedim. ben izmirde oturuyorum. 1 ay önce zaten uçları açık olan saçlarımı daha fazla sarı olsun istedigim için ombre yaptırmaya gittim. istedigim sarı dore sarı, altın tonlarındaydı yani doğal dursun güneşte parıldasın istiyordum. kuaför saçıma ince ince krepe attı tam 5 saat ugraştı. ben de içimden heralde iyi olucak diye dusundum. daha sonra saç yıkandı ve kuaför küllendirdigini söyledi. aynanın karşısına geçtim ve şok oldum. saçım ıslakken bile uçları sarı degil beyazımsı grimsi bir seydi. daha sonra fön çekti ve ben hiçbir şey diyemeden eve gittim. saatlerce aynaya baktım ve bu böyle olmaz diyerek ertesi gün tekrar kuaförün yolunu tuttum. bu beyaz saçları istemedigimi daha dogal bir sarı istedigimi söyledim. o da küllü rengi akıtacagını söyledi ve akıttı. bu sefer de platin sarısı olmuştu ve ben yine begenmemiştim çünkü dogal sarı istiyordum. her neyse uzerinden 2 gün geçmeden karamele boyattım ve begenmedim. 2 gün sonra tekrar gittim ve tammaını koyu bir renge boyamasını söyledim. 1 ay sonra saçlarım iyice aktı ve resimdeki hale geldi. uçları o beyaz yerler sanki küllü gibi böyle güneşte küllü sarı fakat beyaz ışıkta yeşilimsi bi sarı ve ben beyaz ısıktaki görüntüsünden hoslanmıyorum. nasıl bu küllülükten kurtulup en azından sarımsı gözükmesini sağlayabilirim?

işte saçımın rengi
http://i.hizliresim.com/zAd6r7.jpg

Aynısını yaşadım. Badem yağı ve limonu karıştırdım sürdüm beklettim.. Boyayı akıtma özelliği var mutlaka dene bi çok arkadaşıma yaptırdım bunu. Biraz akıttım boyayı ve çok yıkadım o küllü boya aktı yeşillik gitti. Şuan rengi hoş. Rengi Canlandırmak içinse garnier olia 10.0 aldım küllülük yok içinde henüz boyamadım ama.

X