• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım rengarenk oldu yardım :((

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Selam kızlar.ben 4 yıldır saçlarımı mavi siyah kullanıyorum 8 ay boyaya ara verdim saçlarım orta kumrala kdr açıldı bende bunun üzerine kızıl kahve bi boya alıp geçen hafta saçlarımı boyadım ve sonuç dipler tuttu uçlar diplerin 2 ton koyusu oldu :31: Acaba 3 4 boyamaya bu renk tamamen saçımda düzgün bi şekilde tutarmı yoksa kuaföre gidip açtırıpmı boyatmalıyım ?

canım aynen benim de saçım 1 sene geçmesine rağmen boyayınca eskiden siyah olan yerler 2 ton koyu olmuştu. zamanla da açılmıyor aslında...ama benim gözüm alıştı değişik bir hava veriyor :)) istersen açtır uçlarını sonra üstüne boyat

saçlarına çok zarar verir açtırmak ben mavi siyahın üzerine kızıl yapmaya çalışmıştım mecburen açtırmak zorunda kladım saçlarım kendine gelene kadar 2 yıl geçti bence biraz bekle boya aksın

saçımdaki siyah boya akmıştı tamamen siyahlık hiç kalmamıştı ama işte uçlar bi kaç ton koyu oldu dipler çok güzel.Üst üste boyamada oturmazmı bu renk şimdi saçlarıma oryal değdrmekte hiç istemiyorum ya napsamki :/ :31:

bence sadece uçlara boya aln dipleri boyamadan uçları boyayn 40 dk bekletin....kuaföre gitmeye ne gerek var...evde byaaamak daha mantklı..

bence sadece uçlara boya aln dipleri boyamadan uçları boyayn 40 dk bekletin....kuaföre gitmeye ne gerek var...evde byaaamak daha mantklı..

bende öyle düşünüyorum kuaför hem dünyanın parasını alıo hemde saçları cidden yıpratıolar güwenemiyorum hemen oryali sürüo saça. ben 3 4 boya sonrasında renk tutar diye umutluyum böyle bişi yaşadınızmı yani tutarmı diplerle aynı renkte bi kaç boyamadan sonra? renk açık bir renk değil zaten :97:

loreal aln hemen tutar..sanmyrum öleee sizi hayal kirikliğina uğratsin...ama dipleri byamayin skin..saçiniz kisa ise tüp bya alin...keşke f0t0 k0ysaydiniz..

foto çektim ama belli olmadı. öle alelade aşırı bir renk farklılığı oluşmadı ben koyu renkler tercih ettiğim için. renk palettenin kızıl gecesi. güneş altınta saçlarımda renk farkı belli olmuyor komple kızıl ama gölgede dipler çikolata kahvesi uçlar kestane duruor :97:

yeni çıkan saç daha açık renk ve hiç boya olmadığı için uçlardan farklı olur zaten onun için önce dip boyası yapman gerekir diplere sürüp diraz bekletip uçlara sürmen gerekir boyayı orantılı olması için

$AyCa647.jpg $AyCa649.jpg

çok belli değil ama benim gözüme batıyor fotoda fazla belli olmamış normalde bundan biraz daha belli

Bence yakalayabilirsin çok abartlılı bi fark yok

Back