• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım rengarenk oldu,nasıl düzeltirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi black__devil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

black__devil

Ziyaretçi
öncelikle herkese merhaba...yardım edenler olursa çok sevinirim.

birkaç ay önce saçlarımı çikolata kahveye boyadım sonra üstüne 2 sefer kızıl boya uyguladım şuan saçlarımın dip kısımları pembe kızıl, orta kısmı kızıl ve sonrasında gelen kahve saçlarım çok alacalı oldu ve ben bu duruma sinir oluyorum haliyle senağlama yarın boya almayı düşünüyorum kızıl olabilir fakat saçlarımdaki renk karmaşasından kurtulabileceğim boya arıyorum yada başka renkle nasıl kapatırım ama çok koyu bir renk istemiyorum kafa karıştırıcı oldu kusura bakmayın lütfeeennnn yardım edin :teselli:

hiçç problem yok bence.kestane kızıl war o benımkını kapattı.garnie 4.6 dene süper olacak sewgiler jasmiinee..

hiçç problem yok bence.kestane kızıl war o benımkını kapattı.garnie 4.6 dene süper olacak sewgiler jasmiinee..

teşekkür ederim canım yarın boya almaya gittiğimde bakacağım çok sinirim bozuk şu saçlarıma çok oynuyorum rengiyle...

başka fikrini söylemek isteyenler yokmu yahu ya kestane kızılı beğenmessem :))

bence daha fazla boya denemesi yapma ve düzgün bi kuaföre git canım. zaten kaç defa boyamışsın onlara harcadığın parayla kuaförde rahatlıkla boyatabilirdin,, hemde istediğin tonu tuttururlar eğer kaliteli bi yere gidersen. o kadar alacalı bir saç rengini tek boyayla düzeltmen imkansız bence....

kuafore boyattgım halde bnmde alacalıydı permamdan dolayı
ama azar azar gecmeye basladı bakalımm
ustler kızıl bazı yerler koyu kahve :D:D

ya arkadaşlar saclarım zatn boyalıydı üstüne bide sarıya boyadım ve ucları sarı dip lerim koyu bi renk oldu. ben sacımı doğal rengne döndürmek, kahve yapmak istyorum. ama bana boyarsan boya zamanla akar daha kötü olur dediler ne yapmam lazım :( sizce kahveye boyasam akar mı ?

koyu kestane yada koyu kahveye boyaman lazım anca koyu renkle kurtarabilirsin saçını

Back