Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım rengarenk :( nasıl düzeltebilirim?

Oyledeguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
752
8
16
İstanbul
Benim saçımın doğal rengi $277956608222092085_waBZrgr1_c.jpg bu renk.

Küllü kumral sarışına dönük hatta yazları güneş görünce araları sanki açtırmışım gibi olurdu çok güzeldi herkes boyamı diye sorardı :(

ben ne yaptım tabi ki sıkıntıdan mahvettim.
Önce ela gözlü kızıl kızlara özenip kızıla boyadım ve güzelde oldu.
sıkıldım sonra koyu kumrala boyadım
ondan da sıkıldım kestaneye boyadım
ondan da sıkılıp turuncuya boyadım derken
saçlarım şuu anda renga renk :(
her renkten var anlayacağınız bazı boyalar kapatmadı da renk değişimini.
mesela alt tonu heryeri değişik olduğu için hangi renge boyarsam boyayayım o dalgalanma fark sırıtıyor.
şimdi asıl rengine boyatmak istiyorum.
bu ton farklılıklarını kapatarak bu renge nasıl ulaşırım?

Benim saçımın doğal rengi Eki Görüntüle 843692 bu renk.

Küllü kumral sarışına dönük hatta yazları güneş görünce araları sanki açtırmışım gibi olurdu çok güzeldi herkes boyamı diye sorardı :(

ben ne yaptım tabi ki sıkıntıdan mahvettim.
Önce ela gözlü kızıl kızlara özenip kızıla boyadım ve güzelde oldu.
sıkıldım sonra koyu kumrala boyadım
ondan da sıkıldım kestaneye boyadım
ondan da sıkılıp turuncuya boyadım derken
saçlarım şuu anda renga renk :(
her renkten var anlayacağınız bazı boyalar kapatmadı da renk değişimini.
mesela alt tonu heryeri değişik olduğu için hangi renge boyarsam boyayayım o dalgalanma fark sırıtıyor.
şimdi asıl rengine boyatmak istiyorum.
bu ton farklılıklarını kapatarak bu renge nasıl ulaşırım?

cnm saçlarında bu kadar cok ton farkı varsa, tek bir boyayla halledemezsin ve sürekli boyaman gerekir. kendi saç rengine dönüş için fazla bi işlem gerekiyo. bence en iyisi uygun fiyatlı güvenilir bi kuaföre git, onlar en iyisini yapar.

cnm saçlarında bu kadar cok ton farkı varsa, tek bir boyayla halledemezsin ve sürekli boyaman gerekir. kendi saç rengine dönüş için fazla bi işlem gerekiyo. bence en iyisi uygun fiyatlı güvenilir bi kuaföre git, onlar en iyisini yapar.

evet ton farkı çok var mesela şu an önler kızılımsı dipler turuncu sarı altlar koyu kumlar gibi :((
kuaföre gitmek istemiyorum evde yapabileceğim birşey yok mudur :((
saçlarım uzun kendim kesiyorum hep kessem azaltsam saçlarımı iki boyama ile kapatamaz mıyım..

evet ton farkı çok var mesela şu an önler kızılımsı dipler turuncu sarı altlar koyu kumlar gibi :((
kuaföre gitmek istemiyorum evde yapabileceğim birşey yok mudur :((
saçlarım uzun kendim kesiyorum hep kessem azaltsam saçlarımı iki boyama ile kapatamaz mıyım..

renk farkı kapanırr ama 2-3 sefer boyaman gerek cnm. kendi saç rengine evde yaptıgın yöntemlerle dönmen mümkün deil. kuaför şart cnm.

renk farkı şöyle kapanır sana ucuz fiyatlı bi boya önericem ama diğer boyalara göre daha az yıpratıyor. alix natura. her yerde bulabilirsin parfümerilere filan bak. bunun 5.0 numarasını al iki kutu boya. (sakın başka markanın 5.0 ını alma cok koyu olur)

ilk boyandığında koyu duruyor ama cok dogal bi renk bu, hemen akıyor merak etme. renk farkın şimdilik kapansın idare edene kadar kullan. diğer boyamanda 6.1 veya 7.1, kendi saç rengine dönene kadar ayda bir küllü kumral renkleryle boyaman lazım.

o gösterdiğin renk çok açık küllü kumral. ona dönebilmek için saçında açma işlemi lazm. hiç gerek yok bence. ama en az 3 boyama ile ulaşabilirsin bu da gerçek. önce ton farkıını kapatıp sonra kızıllığını kırmak gerek.

ben yine de kuaföre git derim.. 3-4 sefer boya alıp para harcamak yerine kuaföre git onların farklı karışımları oluyor, bir bildikleri vardır daha kolay hallederler.

renk farkı kapanırr ama 2-3 sefer boyaman gerek cnm. kendi saç rengine evde yaptıgın yöntemlerle dönmen mümkün deil. kuaför şart cnm.

renk farkı şöyle kapanır sana ucuz fiyatlı bi boya önericem ama diğer boyalara göre daha az yıpratıyor. alix natura. her yerde bulabilirsin parfümerilere filan bak. bunun 5.0 numarasını al iki kutu boya. (sakın başka markanın 5.0 ını alma cok koyu olur)

ilk boyandığında koyu duruyor ama cok dogal bi renk bu, hemen akıyor merak etme. renk farkın şimdilik kapansın idare edene kadar kullan. diğer boyamanda 6.1 veya 7.1, kendi saç rengine dönene kadar ayda bir küllü kumral renkleryle boyaman lazım.

5.0 çok koyu değil mi?
peki ben beyaz sabun kuullanıp saçımdaki boyaları 1-2 ayda akıtsam sonra asıl rengine bi kaç sefer boyasam olmaz mı?

5.0 çok koyu değil mi?
peki ben beyaz sabun kuullanıp saçımdaki boyaları 1-2 ayda akıtsam sonra asıl rengine bi kaç sefer boyasam olmaz mı?

bu markanın 5.0 ı koyu değil . beyaz sabun daha da berbat edecek saçını, iyice alaca bulaca olucak dışarı cıkamaz hale gelebilirsin :)

hımmm napiim artık ya :(( senin dediğin gibi yapalım en iyisi..

yine de cok koyu duruyo içime sinmez dersen direk 6.1 ile boyamaya başla. istediğin tona ulaşana kadar her seferinde bi ton açığını boyarsın. 7.1 8.1 devam edersin. ben kızıl saçımdan sarıya bu şekilde döndüm. 2 sefer kusturma işlemi yaptırdım kuaföre. sonra her sefernde küllü ve birer ton açık boyadım. renk oturunca da sarı gölge yaptırdım

Son düzenleme:
Back