Nitafeve Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2010 185 8 318 19 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nitafeve #1 Saçlarımın rengini doğal bir renk olan küllü kumrala döndürmek istiyorum, ne renge boyasam platin sarısı olan saçlarım küllü kumral olacaklar. Deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Saçlarımın rengini doğal bir renk olan küllü kumrala döndürmek istiyorum, ne renge boyasam platin sarısı olan saçlarım küllü kumral olacaklar. Deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
persiangirl Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 1.396 107 163 19 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nitafeve #2 bence platın sarıyı ılk once acık kumrala boya..cunku ılk kullu kumral yaparsan dırek yeşillenme olur..daha sonra bı hafta falan sonra küllü kumral boyayabılırsın cnm
bence platın sarıyı ılk once acık kumrala boya..cunku ılk kullu kumral yaparsan dırek yeşillenme olur..daha sonra bı hafta falan sonra küllü kumral boyayabılırsın cnm
Nitafeve Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2010 185 8 318 19 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nitafeve #3 rewend .!.: bence platın sarıyı ılk once acık kumrala boya..cunku ılk kullu kumral yaparsan dırek yeşillenme olur..daha sonra bı hafta falan sonra küllü kumral boyayabılırsın cnm Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım. Bütün gece ne yapacağımı düşünmüştüm.
rewend .!.: bence platın sarıyı ılk once acık kumrala boya..cunku ılk kullu kumral yaparsan dırek yeşillenme olur..daha sonra bı hafta falan sonra küllü kumral boyayabılırsın cnm Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım. Bütün gece ne yapacağımı düşünmüştüm.
persiangirl Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 1.396 107 163 19 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nitafeve #4 rıca ederım tatlım umarım ıstedıgın gıbı olur
Nitafeve Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2010 185 8 318 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nitafeve #5 rewend .!.: rıca ederım tatlım umarım ıstedıgın gıbı olur Genişletmek için tıkla... Evet canım senin sayende saçlarım istediğim gibi oldu. Çok teşekkür ederim...
rewend .!.: rıca ederım tatlım umarım ıstedıgın gıbı olur Genişletmek için tıkla... Evet canım senin sayende saçlarım istediğim gibi oldu. Çok teşekkür ederim...
persiangirl Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 1.396 107 163 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nitafeve #6 cok sevındım cnm
ruyamm_25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2012 499 3 116 İstanbul 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Nitafeve #7 benim merak ettigim saclarini platin rengine sen mi boyadin eger sen yaptinsa nasil yaptin bende platin istiyorum
benim merak ettigim saclarini platin rengine sen mi boyadin eger sen yaptinsa nasil yaptin bende platin istiyorum