Saç Rengi ve Saç Boyama saclarim patlican moru

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
kizlar saclarimi patlican moruna boyadim ikinci gun bugun palette in boyasini kullandim ama sacimi yikadikca mor akiyo sadece uclarinda allahtan ama havluda mor oluyo ((((( berrak su cikmiyo 25 dakika yikadim demin banamisin demedi normal rengi mokka braun sacimin napicam bi akil verin yoksa gidip kestircem (((( mor kisimlari

bu tarz boyalar hep akar canım üst üste boyamak zorundasın.Havluda da hep cıkar.

bu tarz boyalar hep akar canım üst üste boyamak zorundasın.Havluda da hep cıkar.

hay aklima edeyim o zaman ( peki su marketeki acici ile acip kendi rengime boyasam cunku kuafor oriel mi neyse onla acarsa kesin elimde kalir sacim dayanmaz bu kadar

Mor surekli akiyor ya. Benim 1 haftaya kalmaz kizila doner.

Ben de bir kac defadir patlican moruna boyuyorum hatta yarin falan bir daha boyayacagim. Bu renk hep akar, sadece ilk boyandiginda canli olur sonra alttaki renk cikmaya baslar.

hay aklima edeyim o zaman ( peki su marketeki acici ile acip kendi rengime boyasam cunku kuafor oriel mi neyse onla acarsa kesin elimde kalir sacim dayanmaz bu kadar
ben toz acicilara karsiyim sacini cok kotu yapar
bu boya ustune 2 hafta gecsin biraz daha aksin sonra koyu bir renk at ustune

Ben de bir kac defadir patlican moruna boyuyorum hatta yarin falan bir daha boyayacagim. Bu renk hep akar, sadece ilk boyandiginda canli olur sonra alttaki renk cikmaya baslar.

seninde akti mi simdi yikadigimda havlumu boyadi kuruttum ama yastigi falan da boyar mi boyle boya cikma sorunu oldu mu

seninde akti mi simdi yikadigimda havlumu boyadi kuruttum ama yastigi falan da boyar mi boyle boya cikma sorunu oldu mu

Yok sadece yikadigimda kurularken cikiyor, kuruyunca yastiga falan cikmiyor. Ben bir de kapaliyim esarbima boneme cikar falan diye cok korkmustum ama kuruyken sorun yok yani.

Saçlarınız hangi renkti ve nasıl bi mor oldu acaba? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…