Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba benim bundan 7 ay önce mart ayında saçlarım yandı belimde olan saçım cene hizama kadar koptuu parca püncük oldu kestrdim tabi haliyle ve kaynak taktırdım ama saçlarım hic uzamıyor kaynak olduğu için mi acaba kaynak saçın uzamasına engelmii çıkartınca da kullanilacak gbi değil kullanmak istesem sürekli fon masa yapmam lazım cnku kıvırcık ve kabarik gerci yaninca kıvırcıkligida kalmadida oda çok yipratmaszmi en azından kaynak bar hc bi islem uygulamıyorumm sacimin son hali ekte bakimda yapıyorum yaglarda kullanıyoru
Bence kaynakları çıkarıp saçınızı en az 3-6 ay dinlendirin ve zeytin yağı kullanınArkadaşlar merhaba benim bundan 7 ay önce mart ayında saçlarım yandı belimde olan saçım cene hizama kadar koptuu parca püncük oldu kestrdim tabi haliyle ve kaynak taktırdım ama saçlarım hic uzamıyor kaynak olduğu için mi acaba kaynak saçın uzamasına engelmii çıkartınca da kullanilacak gbi değil kullanmak istesem sürekli fon masa yapmam lazım cnku kıvırcık ve kabarik gerci yaninca kıvırcıkligida kalmadida oda çok yipratmaszmi en azından kaynak bar hc bi islem uygulamıyorumm sacimin son hali ekte bakimda yapıyorum yaglarda kullanıyorum
Ama kullanılacak gibi değil tiftik tiftik nasıl bas edicem ben bu saçlarla kaynaklar olmadanBence kaynakları çıkarıp saçınızı en az 3-6 ay dinlendirin ve zeytin yağı kullanın
Kısa saç modeli yapın veya peruk kullanın ben saçlarımı kazıttıp peruk kullandımAma kullanılacak gibi değil tiftik tiftik nasıl bas edicem ben bu saçlarla kaynaklar olmadan
Kestirdim bayaa canım belimin oradaydıı nerdeysee bu hale geldi zatenn bakımlar yapıyorum zaten baya bi yaglar vitaminler kullanıyorum...Önce o yanık halinden kurtulup öyle uzatmaya odaklanın çünkü bu haliyle cok da fazla uzamaz zaten. Sık sık bakımlar yapın zeytinyağı Hindistan cevizi yagı vs. İle. uçlarından azar azar düzenli kestirerek o yanık kısımlardan kurtulun.
Szndemi yanmıştı kazitmyi göze alamam ama en azından kisa saç modeli olabilir veya cit çit olabilirKısa saç modeli yapın veya peruk kullanın ben saçlarımı kazıttıp peruk kullandım
Dökülmüştü. Bence kökten kaybetmeden bakıma başlayınSzndemi yanmıştı kazitmyi göze alamam ama en azından kisa saç modeli olabilir veya cit çit olabilir
Bakım yapıyorum zaten yaglarla serumlarla diplere yedirerek yapıyorum ama 1 ay sonunda kaynakları çıkarıcam zaten kökleri filan yoruyor çekstiriyorr kendi saçımı kisa yapar kullanırım daha iiDökülmüştü. Bence kökten kaybetmeden bakıma başlayın
Aynen öyleBakım yapıyorum zaten yaglarla serumlarla diplere yedirerek yapıyorum ama 1 ay sonunda kaynakları çıkarıcam zaten kökleri filan yoruyor çekstiriyorr kendi saçımı kisa yapar kullanırım daha ii
Bnim saçlarım zaten kuru ya daha çok kuruttugunu söylüyorlar Piric suyu o yüzden baya bi duydum o Pirinc suyunu ama korktum yapmaya öyle birşey varmi saçı kurutma gbiYoutubeden pirincsuyu ile saç uzatma videolarını izleyin. Hızlı bir şekilde sac uzattığını söyleyenler var bende başladım insallah uzar bir an önce
Pirinç suyu kurutabilir belki bilmiyorum ama aynı zamanda yaglarla da maske yaparsanız dengeleyebilirsiniz.Bnim saçlarım zaten kuru ya daha çok kuruttugunu söylüyorlar Piric suyu o yüzden baya bi duydum o Pirinc suyunu ama korktum yapmaya öyle birşey varmi saçı kurutma gbi