Kızlar saçlarımı iki ay önce koyu kahveye boyamıştım.İki ay sonunda koyu karamel bal köpüğü arası bir renk yapmak istedim.Bunun için kuaföre gittim ama benden bir boya için 130 tl istedi.Ben sonuçta röfle veya perma istemedim.Sonra gidip Lorealin akaju kahvesini aldım,kutudaki renk istediğime yakın diye.Evde boyadım,ama saçlarımın dipleri kutudakine yakın olyrken geri kalan kısımda değişme olmadı.Ne yapabilirim kızlar lütfen fikir verin.Evde kendi başına bu işi yapabilen var mı?:çok üzgünüm:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım neden istediğim renk olmuyor,lütfen yardım!!
- Konu Sahibi dersane
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar saçlarımı iki ay önce koyu kahveye boyamıştım.İki ay sonunda koyu karamel bal köpüğü arası bir renk yapmak istedim.Bunun için kuaföre gittim ama benden bir boya için 130 tl istedi.Ben sonuçta röfle veya perma istemedim.Sonra gidip Lorealin akaju kahvesini aldım,kutudaki renk istediğime yakın diye.Evde boyadım,ama saçlarımın dipleri kutudakine yakın olyrken geri kalan kısımda değişme olmadı.Ne yapabilirim kızlar lütfen fikir verin.Evde kendi başına bu işi yapabilen var mı?:çok üzgünüm:
koyu kahveye boyamışsın saçını.koyu kahveden daha açık renklere saç rengini açtırmadan boyayamazsın.kuaförün 130tl istemesinin nedeni de bu.önce saç rengini açıcak sonra boyayacak.evde kendin bal köpüğü yapıcak kadar açamazsın ama akaju kahve boyayabilmen için yeterli açıklıkta açabilirsin.palette yoğun renk açıcı al iki kutu.saçın turuncu olucak renk açıcılardan sonra.üzerine akaju kahve boyadığın takdirde istediğin rengi elde edersin.ama dediğim gibi karamel bal köpüğü için kuaföre gitmelisin.
canım saçını açma bence ya bende aynı senin durumundaydım hatta benim saçım siyahtı yarısı siyah yarısı kendı saçımdı karamel istiyodum 4 ay düzgün bir işlem uyguladım ve şu anda saçıma herkes bayılıyor senın kahve olduguna gore 2,3 ay benım yaptıgımı yapsan ıstedıgın rengı ala ala tutturursun hemde az bır parayla,ben neler yaptıgımın konusunu acıp orada detaylı anlatmıstım konu baslıgımı bulursam lınk vereyım bak resımlerde koymustum bulamazsam ve ıstersen detaylı anlatırım sana
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...igim-sac-rengine-ulastim-hemde-kestirdim.html
canım lınk bu burada bak anlattım detaylı bence bu sekılde yap sacın yıpranmaz bu sayede
canım lınk bu burada bak anlattım detaylı bence bu sekılde yap sacın yıpranmaz bu sayede
Ayşecim çok teşekkür ederim canım ilgin için.Canım saçlarının son hali tam benim istediğim gibi.Yalnız canım dediğin boyayı ben bilmiyorum.Koleston,palette,loreal gibi markalarla da bu işi yapabilir miyim?Canım bana aşama aşama yardımcı olursan çok sevinirim.Şu an saçımda akaju kahve var.Dört gün falan oldu boyayalı.Üzerinden ne kadar zaman geçmeli,yardımlarını bekliyorum canımcım
o kadar zarar vermiyo paletteninki.ben annemin saçını açmıştım onla geçen hafta.ama portakal rengi oluyo korkma öyle görünce kendini.üzerine boyucaksın başka renk zaten.kolestonun açıcısını alma ama o yıpratıyomuş çok.
Canım sana da çok teşekkür ederim.Ama diğer topiklerde okuduğum kadarıyla renk açıcılar saçı matlaştırıyor hatta yakıyormuş.Ben de çok korkuyorum açıkçası.bilmiyorumkismile
Canım sana da çok teşekkür ederim.Ama diğer topiklerde okuduğum kadarıyla renk açıcılar saçı matlaştırıyor hatta yakıyormuş.Ben de çok korkuyorum açıkçası.bilmiyorumkismile
rica ederim sen bilirsin.ben aylarca saçımın rengini değiştirmek için bekleyemediğimden sana kısa ve nerdeyse zararsız yolunu söylemiştim.sonuçta saç senin saçın.sana hangisi daha uygun geliyorsa onu yaparsın.
rica ederim sen bilirsin.ben aylarca saçımın rengini değiştirmek için bekleyemediğimden sana kısa ve nerdeyse zararsız yolunu söylemiştim.sonuçta saç senin saçın.sana hangisi daha uygun geliyorsa onu yaparsın.
Canım kafam çok karışık,sadece saçımı en az zararla nasıl istediğim gibi yapabilirim onun için uğraşıyorum.Annenin saçlarını hangi renk yaptın canım?opuyorumnanaktan
Canım kafam çok karışık,sadece saçımı en az zararla nasıl istediğim gibi yapabilirim onun için uğraşıyorum.Annenin saçlarını hangi renk yaptın canım?opuyorumnanaktan
onun saçı güneşte kızıl parlayan ama normalde siyah duran bi renk olmuştu kat kat boyamaktan.boyadığı da çikolata kahveydi hep.en son sıcak çikolatayla boyayınca daha da beter oldu.simsiyah bişeydi.palette yoğun açıcıdan sonra turuncu oldu ya.ben de turunculuğu biraz gitsin diye az küllü kumral 7.01 ile kumral 7.0 karıştırıp birer tüp öyle boyadım.ilk boyandığında soğan kabuğundan biraz açık bi renk olmuştu.ikinci yıkayışında bal köpüğünden bi ton koyu gibi bişey oldu rengi.hala da aynı renk daha değişmedi rengi.annemin saçı da hemen yanar normalde.kuaförde saçını sarı yaptırmak için oryelle açmışlardı seneler önce bütün saçları yandı kısacık kesti kuaför de marifetini anlamayalım diye.onun saçında bile palette bişey yapmadıysa o kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum.bi arkadaşıma da ben almıştım palette yoğun açıcı saçının uçlarında siyah boya vardı.onda da yıpranma falan olmamış.koyu karamel oldu rengi diyordu.bekleme süresi falan yazıyo kutuların içinde.uyarsan orda yazanlara kafana göre süresini uzatmazsan daha çok açılsın diye bişeycik olmaz.
Son düzenleme:
cnmm bence koyu kahve çok yakışmış sana:)can sıkıntısından saçının rengini deiştireyim derken güzelim saçlarını maffetme..ben o hatayı iki sene önce yaptım ve hala saçlarım düzelmedii..nevarsa dogal renkte varrrr..boyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)böle çok güzel:)
Sağol canım ama inan ki açık tonlar da gidiyor bana.Bu renkten çok sıkıldım.Sürekli yıkıyorum akması için, ama olmuyor.Ten rengim çok koyu değil,hafif kızıllık var hatta.Dipleri akajunun etkisiyle biraz daha açık.Dediğin gibi can sıkıntısının da etkisi var ama sanırım aynı görüntümden sıkıldım.a.s.
canım anca nete gırebıldım ya ben kutu boyaları kullanmıyorum vede tavsıyede etmıyorum tup boyalar bıtkısel olanlarını kullanıyorum colorx cok guzel bır boya ama sen ıstersen palettenın tup boyası olan vıtal var onunlada yapabılırsın sana tavsıyem benım yaptıgım gıbı yapman hem sacın zarar gormez hemde ıstedıgın renk olur ama bır kozmetıkcıye dıgıp benım kullandıgım boyayıda sorabılırsın mutlaka vardır